Yer önemli

Yer önemli

Yapılan bir araştırma kadınların da erkekler kadar seks yapmayı sevdiğini ortaya koydu.

ngiliz psikiyatrist Dr. Gilda Carle'nin yaptığı cinsellik araştırması, günümüzde kadın ve erkeklerin seks yaşamlarına ayna tuttu.

İngiltere nin yüksek tirajlı dergisi 'Today s Woman' dergisinde yayınlanan rapor, çok ilginç bölümler içerdi. Dr. Gilda Carle'nin anketine katılan 16 ile 53 yaş arası kadınlar, verdikleri cevaplarla seks yapmaktan büyük ölçüde hoşlandıklarını ortaya koydu. 


Rapora göre, İngiltere de kadınların yüzde 40'ı haftada iki kez cinsellik yaşarken, evli kadınların yüzde 12'si ise her gün cinsel ilişkiye giriyor.

Yer önemli

Anket sorularından biri de 'Cinsellik için seçtiğiniz en olağan dışı yer neresiydi?' Yatak odası dışında ıssız kumsallar, orman içi, dağ tepesi gibi yerler cevaplar arasında yer aldı. İngiliz kadınları, akla hayale gelmeyecek mekanları sevişmeye uygun bir ortam saymışlardı. Ancak, kadınların belli bir kısmı da, yatak odasının seks fantezileri için, en ideal yer olduğu kanısındaydı.

Fantezilere merak

Anketin seks fantezileriyle ilgili bölümünde uzun yanıtlar yer aldı. Kadınlar, seks fantezileri yaratmaya çok meraklıydılar. Ankete katılanların yüzde 70'i sinema dünyasının çok sevilen aktörleriyle birlikte olmayı düşlüyordu. Hatta bu amaçla ünlü aktörlere mektup yazanlar ve e-mail gönderenler bile vardı. Fantazilerde Tom Cruise, Kevin Costner, Mel Gibson, Brad Pitt ve Richard Gere'ye yer verenler çoğunluktaydı.

Orgazm konusu

Kadınlar orgazmla ilgili soruya kesin yanıt vermekten kaçındılar. Ancak, büyük bir kısmı evli oldukları erkekle birlikte olurken, orgazm konusunun geçerli olmadığını söyledi. Sadece evli olmayıp da sevgilisi olan kadınlar, bu konuda daha açık davrandılar.

Çiftlerin uyumu

Kadın- erkek ilişkilerinde uyum sağlamanın, düzenli seks yapmayla sağlanacağına inananların sayısı hayli kabarık.

Evliliği yasal seks ilişkisi olarak tanımlayanların oranı yüzde 50

Bir kadınla bir erkeğin cinselliği yaşayabilmesi için, evlenmenin şart olmadığını kabul edenlerin yüzde 40'ı, evlilik dışı ilişkinin kadınları daha çok mutlu ettiğini belirtiyor. Bunun sebebi de büyük ölçüde özgürlüklerini ellerinde tutabilecek olmaları tabii ki. İngiliz kadınlarının sekse olan düşkünlüğünün, son yıllarda evlilik oranını düşürdüğü de bir gerçek. Raporda belirtildiğine göre, evli kadınlar, seks fantezilerini gerçekleştirebilecek erkekleri buldukları anda, eşlerini terk etmekten kaçınmıyorlar. Özellikle araştırmaya katılan genç kesimin ortak görüşü, cinselliği en uç noktalarda yaşayamayacakları erkeklerle evlenmeyi asla düşünmedikleri...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.