Yeni Evli Çiflere Özel Kiralık Villa

Yeni Evli Çiflere Özel Kiralık Villa

Evlenecek olan çiftlerin nişan ve düğün telaşı

Evlenecek olan çiftlerin nişan ve düğün telaşı, eşya alma telaşı gibi bir sürü düğün ve evlilik hazırlığı bulunmasının yanında evlendikten sonra balayı için nereye gidecekleri de çoğunlukla karar vermekte zorlandıkları bir durum olmaktadır. Firmamızın sağladığı yeni evli çiftlere kiralık villa evlerimizde balayı çiftlerine özel indirim uygulaması bulunmakta, istenilen dönem için evlerimizin uygun olup olmadığı kontrol edilerek rezervasyon yaptırılabilmektedir. Gelecek iki kişiye özel tek odalı villalarımız daha çok tercih sebebi olmaktadır.

Oda içinde banyo bulunması dışında ya yemek masasında çiçekler veya yatak odasına serpilmiş gül yapraklarından biri çiftlerin tercihine göre verilen hizmetler arasında yer almaktadır. Bunun yanı sıra ücrete dâhil faydalanabilecekleri buzdolabı, fırın, mangal çiftin istedikleri şekilde yemek yapıp yiyebilmelerine kendi zevklerine uygun bir tatil keyfi sürmelerine olanak tanımaktadır. Ayrıca evlerimizde bulunan bulaşık ve çamaşır makineleri çiftimize kaldıkları süre boyunca kolaylık sağlamaktadır.

Bahçede yer alan havuzu sadece evi kiralayan kişilerin kullanacak olması da temizlik açısından bir şüphe duyulmadan yüzmenin keyfine varmayı sağlamaktadır. Evde yer alan televizyon, ütü ve ütü masası, saç kurutma makinesi, klima, internet de ekstra hiçbir ücret ödemeksizin faydalanılabilecek araçlar arasında yer almaktadır. Yeni evli çiftlerHellovillam.com güvencesi ile kiralık villa evlerimizde verilen haftada bir ücretsiz temizlik hizmeti de çiftimizin temizlik derdiyle uğraşmalarına gerek kalmadan rahat bir balayı tatili geçirmelerine olanak tanımaktadır. Ayrıca bahçede yer alan havuzumuzun korunaklı ve dışarıdan kimse tarafından görülemez olması çiftimizin Güneşlenirken ve yüzerken de huzursuz olmamalarını sağlamaktadır.

Kaş Kiralık villa için Doğru Tercihler Arasında!

Antalya, birçok kişinin tatil yapmak için tercih ettiği bir şehir özelliği göstermektedir. Ancak otellere bir sürü para verip yine o kalabalık ve karmaşa içinde daha fazla yorulan insanları görmekteyiz. Ancak şehrin stresinden uzak kiraladığınız sürece sadece size ait olacak villa seçeneklerimiz ile Kaş’ta çok güzel bir tatil zamanı geçirebilirsiniz.

Kaş bölgesinde yer alan villa seçeneklerimiz içinde tek odalı, iki, üç, dört ya da 5 oda sayısı değişmek kaydıyla kişi sayısına göre belirleyebilme avantajına da sahipsiniz. Alacağınız hizmetin karşılığında verdiğiniz paranın ise çok iyi bir miktar olduğunu villa evlerimizde geçireceğiniz keyifli süre boyunca çok daha iyi anlayacağınızdan şüphemiz yok!

Evlerimizde haftada bir ücretsiz temizlik yapılmakta, ayrıca evlerimizin havuzları aile ya da arkadaş grupları tarafından boşaltıldıktan sonra bir sonraki aile ya da grup için temizlenmekte ve kullanıma hazır hale getirilmektedir. Güzel bir deniz manzarası plaja, markete, bankamatik gibi para ihtiyacınızı kolayca karşılayabileceğiniz hizmetlere yakınlık açısından hellovillam.com adresinde yer alan villa seçeneklerimizin avantajı bir kez daha ön plana çıkmaktadır.

Kaş kiralık villa seçeneklerimiz içerisinde her ev için değişmeyen ücrete tabi kullanım seçeneği bulunan televizyon, internet bağlantısı, fırın, mangal, bulaşık ve çamaşır makineleri, saç kurutma makinesi, ütü ve ütü masası, klima kendinizi evinizde hissetmenizi sağlayacak şekilde dekore edilmiştir. Ayrıca oda sayısı kadar banyo ve bir adet de tuvalet evlerimizin içinde yer almaktadır. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.