Yaz Ayına Özel Günlük Ferace Modeller

Yaz Ayına Özel Günlük Ferace Modeller

Yaz Ayına Özel Günlük Ferace Modeller

 

Tesettür giyim dünyasında çok uzun zamandan beri varlığını sürdüren ve farklı şekil ve modellerle geçmişten günümüze kadar gelmeyi başaran ferace modelleri tesettür dış giyimin olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Bundan çok çok uzun zaman öncesine baktığımızda genelde siyah rengi ile bilinen bu dış giyim ürünleri tesettür giyimin gelişip yaygınlaşması ile farklı model ve renk seçenekleri ile kadınların beğenisine sunuluyor. Tesettür dış giyim en güçlü seçeneklerinden birisi olan feraceler her yaşa hitap eden modellere sahip olup hem günlük hem de özel gün kombinlerin tamamlayıcısı oluyor. 

 

Farklı Kıyafetler Eşliğinde Ferace Modelleri

Tesettür giyim ve diğer tesettür giyim seçenekleri eşliğinde kullanılan feraceler dört mevsim kullanım olanağı sunuyor. Farklı kıyafetler ile dikkat çekici kombinler elde etmenizi sağlayan ferace modellerini tek başına kullanarak da harika bir tesettür kombini elde edebilirsiniz. Tesettür ferace modellerini hem şık abiyeler gem de tesettür elbise modelleri ile kombin edebileceğiniz gibi pantolon tunik ya da etek buz gibi farlı parçalar ile de kombin edebilirsiniz. Kişisel zevk ve beğenilere göre kombin imkânı sunan ferace modelleri bahar ve yaz aylarına özel ince kumaşlardan üretilmektedir. 

 

Ferace Modellerinde Dikkat Çeken Detaylar,  

Tesettür giyim yaz kombinlerinden birisi olan ferace modellerinde sim ve dantel detaylar dikkat çekiyor.  Düz tasarımlara göre daha çok kloş ve valonlu tasarımlar büyük ilgi görüyor. Ayrıca fermuar ve işlemler de yeni sezon feracelerde dikkat çeken ayrıntılar arasında yer alıyor.  Özellikle belden oturmalı ferace modelleri belinizi daha ince görünmesine olanak tanıyor. Şifon ya da dantel detaylı modelleri se genç kesime hitap eden feraceler de ise parlak taş aksesuarlar ve kol detayları gibi ayrıntılar daha şık ve zarif görünmenize olacak tanıyor.

 

Ferace Modellerinde Tercih Edilen Renk Seçeneği

Feraceler de artık diğer tesettür kıyafetler gibi sezonun oda renkleri ile tasarlanmıştır. Ancak yeni sezon tesettür feraceleri iki renk seçeneğine sahiptir. Siyah- bordo, Siyah- pembe beyaz kırmızı, kahve – krem gibi ki renk seçeneğine sahip modeller iki renkli feraceler arasında yer alıyor. Yaz ayına özel ferace modellerini   https://www.modamerve.com/tesettur-giyim/ sanal mağazasından tercih edebilirsiniz. 






 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.