Yaşlı Adamı Zorla Otobüsten İndirdiler...

Yaşlı Adamı Zorla Otobüsten İndirdiler...

İETT Halk otobüsüne dün akşam yaşlı bir adam orta kapıdan bindiği gerekçesiyle halk otobüsü sürücüsü tarafından zorla indirildi. Tartışma ve otobüsten indirilme anı kameralara yansıdı. Yaşlı adama kimsenin destek olmaması dikkat çekti...

Şükrü Ayrık 71 yaşındaydı ve evine gitmek için Ümraniye Çakmak durağında otobüs bekliyordu. Kendi anlatımı ile durakta beklerken gelen otobüsü batmak üzere olan güneşin etkisiyle fark edemedi.
 
İŞTE O ANLAR KAMERALARA BÖYLE YANSIDI...

Otobüs ilerlediği için duraktan biraz ileriye koşmak zorunda kaldı. Otobüsü durdurmak istedi. Şükrü Ayrık O anları şöyle anlattı. "El işareti yaptım, arabasına vurmadım. Ne yapmam lazım durdurmak için" Yaşlı adam yakın olduğu için otobüs durunca orta kapıdan bindi. Bu durum halk otobüslerinde özellikle yoğun saatlerde yaşanan bir durum olmasına rağmen şoför bu duruma çok sinirlendi. Otobüsü durdurup, yaşlı adamın inmesini istedi. Şükrü Ayrık bu isteğe uzun süre direndi, şoförle tartıştı. Ancak kendisine destek çıkan olmadı. Diğer yolcular da şoföre hak verip, Ayrık'ın otobüsten inmesini istedi. Yaşlı adam zorla otobüsten indirildi. Kadıköy-Batı Ataşehir hattında çalışan otobüs, yoluna devam ederken, yaşlı adam bir sonraki otobüsü beklemek zorunda kaldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.