‘Yanlışlıkla öldürdüm’

‘Yanlışlıkla öldürdüm’

Şişli’de şaka gibi bir cinayet meydana geldi. Borcu olan fırıncıya kızıp yanındaki marketçiye ateş etti.

 Şişli'de, marketçi Abdülkerim Oral'ın (35) silahla vurularak öldürülmesi olayıyla ilgili olarak gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı. Şüphelilerden Ümit B.'nin (35) alacaklı oldukları fırıncıya gözdağı vermek için silahla ateş ettiği, sıkılan tek kurşunun da Oral'a isabet ettiği belirlendi.

Feriköy Doğatepe Mahallesi Yay Caddesi üzerindeki Ekinciler Taşfırın önünde 3 Eylül günü yaşanan olayda, marketçi Abdülkerim Oral, uğradığı silahlı saldırıda omzuna isabet eden kurşunla ağır yaralandı. Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Oral, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Cinayetle ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, fırınlara un dağıtımı yapan Ümit B., Şakir T., Rasim A.'nin, olaydan hemen önce Ekinciler Taşfırın sahibi Ahmet Ekinci'den sattıkları unun parasını istediklerini, paralarını vermeye yanaşmaması üzerine de Ekinci ile tartıştıklarını belirledi.

Bu kişilerin fırından ayrılmasının ardından da, durumu öğrenmek isteyen Abdülkerim Oral'ın komşusu olan Ekinci'nin yanına geldiği ortaya çıkarıldı. 5 dakika sonra olay yerine tekrar şüphelilerden Ümit B.'nin gözdağı vermek amacıyla fırına doğru ateş ettiği tespit edildi. Fırının önünde duran marketçi Abdülkerim Oral'ın da kazayla kurşunların hedefi olduğu belirlendi.

Bu tespitler üzerine olayın hemen ardından gözaltına alınan Rasim A. ile Şakir T. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Tetiği çektiği tespit edilen Ümit B. ise önceki gün Şişli'de saklandığı evde yakalandı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ümit B. çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.