Yağmur sevindirdi

Yağmur sevindirdi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, önceki gün ve dün yağan yağmurların İstanbul'un 5-6 günlük su ihtiyacını karşıladığını söyledi.

Yeni atanan Kuzey Deniz Saha Komutanı Koramiral Feyyaz Öğütçü ile Deniz Eğitim ve Öğretim Komutanı Tümamiral Kadir Sağdıç, Kadir Topbaş'ı makamında ziyaret etti. Ziyaretin ardından basın mensuplarının, İstanbul'daki yağışlarla ilgili sorusunu yanıtlayan Topbaş, "Gayet güzel, bir İstanbullu olarak çok memnunum. İstanbullular'a çok teşekkür ediyorum. tasarruf boyutu gayet iyi noktalara geldi, Aman devam diyorum. Çok yağış da alsak, barajlarımız dolup taşsa dahi bir enerji harcayarak su musluklarımızageldiği için mevsim değişikliğini, çevre kirliliğini, ekolojik kıyameti düşünerek bütün kaynakların kullanımında daha dikkatli olmalıyız" dedi.

"Yağışlar inşallah devam edecek" diyen Topbaş, "Yüzümüz gülüyor, daha da gülecek. Hep birlikte bu sevinci paylaşıyoruz" diye konuştu.

Topbaş, Melen Projesi'nin hızla devam ettiğini belirterek, Melen'den ilk suyun 20 Ekim'de saat 16.59'da İstanbul'a geleceğini söyledi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.