Wordpress google analytics pluginleri

Wordpress google analytics pluginleri

Wordpress google analytics pluginleri

 

Wordpress site kullanıcıların en çok tercih ettiği alt yapı olarak biliniyor. Sunulan farklı temalar arasından sektörünüze ve sitenizi açma amacınıza göre tercih yapabilir, kaliteli bir siteye sahip olabilirsiniz. Ancak açılan her sitenin başarılı sonuçlar vermesi için rutin çalışmaların yapılması da şarttır. Sektörünüz ya da siteyi açma amacınız ne olursa olsun mutlaka profesyonel dokunuşlar yaparak, sitenizin hedef kitlenize hitap etmesi konusunda özenli olmanız gerekir. Sitenizin hedef kitlesini görmek, ziyaretçi sayısı ve türünü yakından takip etmek, sitenizin en çok aktif oluğu saat aralığını bilmek ve çok daha fazlası için google tarafından sunulan ücretsiz google analytics hizmetinden destek almanız mümkündür. Google analytics az önce sıraladığımız hizmetlerden çok daha fazlasını sizlere sunuyor. Kullanımı da son derece kolay ve anlaşılırdır.

Eğer wordpress sitenizde google analytics kullamak istiyorsanız plugine (eklentiye) ihtiyacınız olacaktır. Bunun için kaliteli ve doğru çalışan google analytics pluginlerini sitenize dâhil edebilir ve kullanabilirsiniz. Google analytics pluginlerini şu şekilde sıralayabiliriz;

  1. Hedefler
  2. Huniler
  3. E-ticaret takibi
  4. Etkinlikleri izlemek
  5. Site aramaları, kullanımı
  6. Google hesaplarını senkronize etme
  7. Etiket yönetme
  8. Site trafiğiniz izleme
  9. Raporlama
  10. Pazarlama
  11. UTM

Tüm bu pluginleri kullanarak sitenizi daha kaliteli bir hale getirebilir ve hedefinize kolayca ulaşabilirsiniz. Bu konuda çok detaylı bilgini olmayabilir. Küçük bir araştırma yaparak ya da profesyonel bir destek alarak bilgi sahibi olabilirsiniz. Aklınıza takılan sorulara yanıt almak ve sitenize ilişkin profesyonel destek almak için Mobitek ile iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca yine sorularınıza yanıt almak üzere  https://mobitek.com/google-analytics/  adresini de ziyaret etmeyi tercih edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.