W.S.K.F.'nin düzenlediği turnuvada'' Dostluk ve Barış'' kazandı!..

W.S.K.F.'nin düzenlediği turnuvada'' Dostluk ve Barış'' kazandı!..

ULUSLARARASI BARIŞ VE DOSTLUK KUPASI ŞAMPİYONASINA İLGİ BÜYÜKTÜ.

W.S.K.F.  ULUSLARARASI  BARIŞ ve DOSTLUK KUPASINDA ‘’DOSTLUK ve BARIŞ’’ KAZANDI!.

( W.S.K.F.) World Shotokan Karate Federasyonu’nun  düzenlediği turnuva’da dostluk kazandı.Turnuva’da kazananın kaybedeni, kaybedenin kazananı tebrik ettiği, sporcuların görülmeye değer dostluk ve mücadelesi  seyirciler tarafından takdir gördü. W.S.K.F. Türkiye başkanı Zülfükar Yeşil ve WSKF Türkiye teknik direktörü Kasım Demir misafirliğinde yapılan,Hidayet Türkoğlu Spor Kompleksi’nde düzenlenen ‘’World Shotokan Karate-Do Federatıon Uluslararası Barış ve Dostluk Kupası şampiyonasında Minik,Yıldız,Ümit,Genç, Büyükler ve Veteran katagorilerinde 55 kulüpten kata ve kumite dalında 700’ün üzerinde ferdi sporcu,75 takım katıldı.yapılan maçlarda 42 hakem görev aldı.

8-001.jpg

Türkiye dışında Azerbaycan,Fransa,İtalya,Kazakistan ve Gürcistan’nın katıldığı ve iki gün süren turnuvada sporcular madalya kazanmak için çaba sarfederken yabancı ülkelerin temsilcileri Türkiye’de yaşanan darbe girişiminden dolayı bizlere bu sıkıntılarını belli etmeden ağırlayan misafirperverlik gösteren başta Zülfikar yeşil ve ekibine teşekkür ettiler.

10.jpg

Turnuvanın kapanış törenine katılan T.C. Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan yaptığı konuşmada yaşadığımız darbe girişiminden dolayı ‘’Bizler hepimiz kardeşiz T.C. Karate federasyonu ve tüm camiası dimdik ayaktadır’’. Faaliyetlerimizi iptal etmeden yolumuza devam ediyoruz. Bildiğiniz gibi Karate olimpik bir spor branşı oldu 2020 yılında Ülkemizi olimpiyatlarda çok iyi temsil edeceğimizi müjdeler emeği geçen tüm devlet büyüklerimize şükranlarımızı sunuyoruz dedi.

9.jpg

WSKF Türkiye Başkanı Zülfükar Yeşil, yaptığı konuşmada ''15 Temmuz darbesi devlet yönetimimizin her kademesinde yapılanmış, örgütlenmiş bölücü, yıkıcı aynı zamanda silahlı terör örgütü  FETÖ Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde bulunan hain unsurları ve mensupları tarafından devletimize, milletimize, demokratik hukuk sistemimize, Cumhurbaşkanımıza, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne, seçimle iş başına gelmiş hükümetimize, güvenlik ve asayiş birimlerimize, kamu düzenimize kısacası tüm Türkiye’ye karşı yapılan darbe girişimi  asla kabul edilemez. Gün gücümüzü gösterme günüdür. 2020 Olimpiyat oyunlarında yer alan karate branşı bizleri mutlu etti, bundan sonra olimpiyat demek madalya sayısının artması demektir dedi.  

6.jpg
Yapılan şampiyonaya misafir olarak katılan T.C. Karate Federasyonu başkanı Esat Delihasan, T.C. Karate Federasyonu yönetim kurulu üyesi Mustafa Özbayraktar, TKF genel koordinatörü Ercüment Taşdemir, WSKF Eski teknik direktörü Hayrettin Hamurcu, Sultangazi Belediye Başkan yardımcısı Fevzi Dülger, Ak Parti Sultangazi ilçe başkanı Suzan Dağlar Civan, İstanbul muhtarlar birliği başkanı Murat Hakverdi, Gazeteciler birliği yönetim kurulu üyesi Gökhan Bayram,Formenti Tekstil yönetim kurulu başkanı Mehmet Çelik, TKF merkez hakem kurul üyeleri  Hüseyin Akdemir,Savaş Öz, Uğur Sezginer tüm emeği geçenleri kutlayarak duygularını dile getirdiler.

1-004.jpg

7.jpg

Haber : Murat Botanlıoğlu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.