Veli Çelik: ‘Selahattin Engez’in açıklamaları şahsını bağlar’

Veli Çelik: ‘Selahattin Engez’in açıklamaları şahsını bağlar’

Veli Çelik; Şişli Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Selahattin Engez’in CHP Grubu olarak Hayri İnönü’yü destekleyecekleri açıklamasının şahsi açıklaması olduğunu söyledi.

Şişli Gazetesi’nde Selahattin Engez’in CHP Grubu olarak Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’yü destekleyecekleri yönündeki açıklamasını yayınlandıktan sonra Şişli Belediye Meclis Üyelerinden gazetemize kendilerinin böyle bir karar almadıkları yönünde tepkiler geldi.

Gazete olarak bu tezatlığı araştırmak için konunun muhataplarına sorduğumuzda çok ilginç cevaplar aldık.

ENGEZ: ‘AÇIKLAMALARIM HEM ŞAHŞIM HEM CHP GRUBU ADINADIR’

Selahattin Engez’e gazetemize gelen bu tepkilerle ilgili ısrarlı sorularımıza rağmen Engez; ‘CHP Grubu olarak Hayri İnönü’yü destekleyeceklerini’ ifade etti.

VELİ ÇELİK: ‘ENGEZ’İN AÇIKLAMALARI CHP GRUBUNU BAĞLAMAZ’

CHP Şişli İlçe Başkanı ve Şişli Belediyesi Meclis Grup Başkanı olan Veli Çelik gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Tekin’e ‘Engez’in açıklamalarının CHP Grubunu bağlamadığını’ ifade etti.

CHP GRUP BAŞKANI İLE VEKİLİNDEN TEZAT AÇIKLAMALAR

Şişli Gazetesi olarak; Selahattin Engez’in bu açıklamalarının ısrarlı bir şekilde hem şahsı adına hem de CHP Grubu olarak yaptığını ifade ettiğini söylememize rağmen Veli Çelik bu açıklamalarının CHP Grubunu bağlamadığını ifade etti.

MECLİS ÜYELERİNİN TOPLU AÇIKLAMA YAPMALARI BEKLENİYOR

Şişli Belediyesi’nde yaşanan belirsizlik ve istikrarsızlıktan şikâyet eden meclis üyelerinin yaşanan bu karışıklık ve belirsizlikler karşısında toplu olarak bir açıklama yapmaları bekleniyor.

chp-grubu-hayri-inonu-ile-hareket-ediyor-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.