Ve son nokta...

Ve son nokta...

Ünlü pop yıldızı Tarkan, sevgilisi Bilge Öztürk ile ayrıldığını duyurdu. İşte o açıklama...

2 ay önce yollarını ayıran Tarkan ve Bilge Öztürk, veda yemeğinde bir araya gelerek ayrılık kararını resmen ilan etti: Aşkımız bitti ama dostuz

Tarkan ve Bilge Öztürk, önceki akşam Beşiktaş Plaza’daki Vogue’da yemek yedi. İkilinin buluştuğunu haber alıp mekan önünde bekleyen basın mensupları, 2 aydır ayrıldıkları bilinen çifti bir arada görünce şaşkınlığa uğradı. Tarkan ve Bilge’nin “Ayrılmadık” açıklaması yapması beklenirken Megastar “Bu bir veda yemeğiydi, ayrıldık” dedi. 7 yıllık ilişkinin ardından dost kalmayı tercih ettiklerini belirten Tarkan şunları söyledi: “Yollarımızı ayırmaya ve arkadaş kalmaya karar verdik. Bu ilişkide esas problem bendim. Kendimi tamamen işime vermek durumundaydım. Sanatçı adamım yani. Bu kararı alırken çok zorlandık ve üzüldük. Ağlamadan ayrılık olmaz, hatıralar uslu durmaz, kalanlar gideni gönlünde taşır, aşk sevene yük olmaz, biz böyle bilir böyle yaşarız.”

BİLGE AĞLADI

Tarkan’a evlilik baskısı yaptığı için ayrıldıkları iddia edilen Bilge

Öztürk’ün Megastar’ın açıklamaları sırasında gözleri doldu. Bilge, “Daha kendi içimizde net bir karar alamamıştık, bu nedenle uzun süre açıklama yapmadım. Çok düzgün bir ilişki yaşadık, bundan sonra da lekelenmesini istemiyorum” dedi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.