Vazgeçilmez Parça; Elbise

Vazgeçilmez Parça; Elbise

Farklı modeller, çeşitli desen ve renklerle birçok kadın özellikle de yaz mevsiminde elbiselerden yana yapıyor tercihini.

Moda dünyasının şüphesiz en vazgeçilmez parçasıdır elbiseler.
 

Farklı modeller, çeşitli desen ve renklerle birçok kadın özellikle de yaz mevsiminde elbiselerden yana yapıyor tercihini. Bunun yanı sıra muhafazakar moda ve tesettürlü kadın için elbiseler; çok daha büyük önem taşıyor. Elbiseler hem daha rahat hem de daha konforlu. Özellikle sıcak havalarda…


Günlük yaşamda giyeceğiniz elbiseler, ilk olarak rahatlıktan yana olmalı. Ayrıca tesettür hassasiyetlerini göz önünde bulundurarak çok dar seçimler yapılmamalı. Detaylarıyla da sizi rahatsız edecek, hareket konforunuzu kısıtlayacak elbiselerden uzak durmalısınız. Bunun yanı sıra tesettür modası ve muhafazakar dünya için konuştuğumuzu varsayarsak, giyeceğiniz elbisenin kol ve etek boyuna da dikkat etmek gerekiyor. Kumaş olarak keten veya penye tarzı sıcak havalarda da rahat edebileceğiniz kumaşları seçmenizde fayda var.

 

Bunların yanı sıra renkli, desenli kumaşlardaki elbiseler de yaz için ideal olacaktır. Özellikle çiçekli, tropikal havalı ve çizgili desenler moda dünyasının favori modellerinden.
 
Elbise seçimi kadar önemli olan bir diğer nokta da; elbisenizin tarzına uygun eşarp, şal, çanta, ayakkabı ve aksesuar seçimleri yapmanız. Keten, pamuk, şifon şal ve eşarplarla elbiselerinizi tamamlayabilirsiniz…

 

Muhafazakar modaya dair her şey aysha.com.tr’de.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.