Uzun süredir beklenen yıldızı Ali Koç açıkladı

Uzun süredir beklenen yıldızı Ali Koç açıkladı

Devre arasında dikkatleri 1.5 milyon euroya Fenerbahçe'ye giden futbolcu Ali Koç'a bırakan Andrea Pirlo çekti.

Devre arasında dikkatleri 1.5 milyon euroya Fenerbahçe'ye giden futbolcu Ali Koç'a bırakan Andrea Pirlo çekti. Hayal kırıklığı Ali Koç, Andrea Pirlo'nun çalıştırdığı Karagümrük oyuncusu, bir son dakika aniliği olmasaydı Ocak ayında  imza atacaktı. İşte detaylar...

Rossi'nin diğer talipleri

İtalyan medyası, Uruguaylı Fenerbahçeli futbolcu Diego Rossi'nin robotları hedef aldığını iddia etti. Kaynaklara göre Serie A takımı 24 yaşındaki fenomenbet oyuncuyla ilgileniyor. Torine, Diego Rossi'nin yerine oyuna giriyor. Serie A tarafı, Fenerbahçe'nin Uruguaylı futbolcusu ile ilgileniyor. İtalyan tarafının Fenerbahçe'ye 6-7 milyon euroluk bir teklif sunacağı söyleniyor.

Samet için planlanan resmi açıklama

Rakipler Muriel transferinde

Sarı Lacivertliler'in hücum adaylarından Luis Muriel de Brezilya'dan çabalıyor. Gremio, Atalanta'nın Ocak ayında sahaya çıkmasını umduğu bir forvet oyuncusunu da değiştirdi. Brezilya medyasındaki kaynaklara göre Blues-Lacivertliler, Pedro Raul de Goias için yaptıklarından sonuç alamıyor. Gremio'nun yeni sezonun 9. numarasına bir "rüya" adı vermeyi umduğunu unutmayın, Muriel.

Ali Koç 1.5 milyon euro ödedi

André Pirlo'nun transfer sırasındaki adı barışçıydı. Ali Koç'un cumhurbaşkanı seçildikten sonraki ilk transferlerinden biri olan oyuncu için Fenerbahçe Altınordu'ya 1.5 milyon Euro ödedi.

Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük, transfer butonuna basarak Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Sulh Alici'yi kadrosuna kattı.

Spor Toto Superliga'da Fatih Karagümrük transfer fenomenbet giriş atağı başlattı. İtalyan teknik direktör Andrea Pirlo'nun çalıştırdığı İstanbul'daki temsilciler listesine Gençlerbirliği'nden Sulhe Ali'yi ekledi.

Samsunspor da istiyor

Başkent temsilcisinde sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran 1.lig ekibi Yılport Samsunspor da ilgi gördü ve denedi.

Fenerbahçe'de aradığını bulamadı

Altınordu altyapısında yetişip A takıma yükselen Peacemaker, 2018-19 yazına kadar 1.5 milyon euroya Fenerbahçe'ye gitti.  25 yaşındaki kanat oyuncusu, Yeni Malatyaspor, Çaykur Rizespor ve Westerlo'ya kiralanan sarı lacivertlilerde istediği fırsatları yakalayamadı. Fenerbahçe formasıyla 15 maça çıkan Surh, 1 de asist yaptı.

Kendisini Gençlerbirliği'nde buluyor

2021-22 sezonu öncesinde bulduğu belgelerle Gençlerbirliği'ne gidiyor, al-karas'ta 51 maça çıkıyor ve 11 gol ve 12 asist yapıyor. Gençlerbirliği yasağı kalktı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.