ÜSTÜMÜZE DÜŞENI YAPACAĞIZ

ÜSTÜMÜZE DÜŞENI YAPACAĞIZ

“MHP Şişli İlçe Başkanlığı olarak tek görevimiz bölgemizde yaşayan seçmenlere olup bitenleri doğru bir şekilde anlatmak ve genel seçimlerde MHP’yi Şişli’nin ilk partisi haline getirmektir.”

 

Yaklaşan genel seçimlere kadar üye sayılarını artırarak Şişli’nin tek partisi olmayı amaçladıklarını söyleyen Şişli İlçe Başkanı Suat Kızılkaya, 2011 hedeflerini şöyle anlattı: “Amaçlarımız doğrultusunda her hafta bir mahallemizde kahve toplantısı düzenliyoruz. Şişli MHP’ye üye olmak isteyen herkese kapımızı sonuna kadar açarak önümüzdeki 6 ay içerisinde Şişli’de ki üye sayımızı 20 bine çıkartmayı hedefliyoruz.

Yılbaşından itibaren tüm mahallelerde kuracağımız stantlar ve asacağımız duyuru pankartları ile tüm halkımızı Şişli MHP’ye üye olmaya, aktif olarak siyaset yapmaya ve yarınları için sorumluluklarına sahip çıkmaya davet ediyoruz.

Yaptığımız tüm toplantılarda bizi dinlemeye gelenlere şu soruyu yöneltiyorum; “Bu ülkeyi düşman işgalinden kurtaran ve her türlü imkansızlığa rağmen Türkiye Cumhuriyetini tesis eden Mustafa Kemal Atatürk’ün yanında, ona destek vermiş olan 10 tane silah arkadaşını hatırlayan var mı?”

Bugüne kadar bana 10 ismi de sayabilen çıkmadı. Bu noktada sözlerime şöyle devam ediyorum: Sayın bakılım biz kaç kişiyiz burada. 10, 20, 40 ya da 50 kişi… İçimizden inanmış olan 10 kişi ülkemizi içinde bulunduğu bu durumdan kurtarıp müreffeh ve gelişmiş ülkeler düzeyine çıkarma, huzur ve refah ortamını yaratma gücüne sahiptir. Biz bu güve sahibiz. Siz bu güce sahipsiniz. Tek yapmamız gereken şahsi egolarımızı bir kenara bırakıp çalışmaya devam etmektir. Hedeflediğimiz sonuca ulaşmamız kaçınılmazdır.

Milliyetçi Hareket, Şişli’den doğan bu ışık ile tek başına iktidara yürüyecektir. Milliyetçi Hareket Partisi Şişli İlçe Başkanı olarak tüm Şişlililere 2011 yılının, ırk, dil, din, etnik köken ayrımının olmaksızın huzur, barış sağlık ve mutluluklar getirmesini temenni ediyorum.”

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.