Ünlü komedyen Atilla Arcan öldü! Atila Arcan kimdir, kaç yaşında öldü?

Ünlü komedyen Atilla Arcan öldü! Atila Arcan kimdir, kaç yaşında öldü?

'Binbir Surat' olarak tanıdığımız Atilla Arcan hayatını kaybetti. Herkesin yakından tanıdığı ünlü komedyen Atilla Arcan geçirdiği kalp krizi sonrasında bir süredir tedavi görüyordu. Peki, Atilla Arcan kimdir?

"Binbir Surat" Atilla Arcan hayatını kaybetti. Ünlü komedyen, kalp krizi sebebiyle kaldırıldığı Kartal Koşuyolu Yüksek ihtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayata gözlerini yumdu.

Bir çok dizi ve filmde rol alan Atilla Arcan (70), kalp rahatsızlığı nedeniyle Kartal Koşuyolu Yüksek ihtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Dün gece ameliyata alınan usta komedyen tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Arcan'ın vefatının ardından yakınları ve ailesi hastaneye geldi. Cem Yılmaz ve Hakan Yılmaz gibi sanat dünyasının önde gelen isimleri usta oyuncu için sosyal medya hesaplarından taziye mesajları yayınladı.

Arcan 70 yıllık yaşamı boyunca çok sayıda dizi ve filmde rol aldı. 90'lı yıllarda yaptığı "Binbir Surat" komedi programı ile akıllara kazınmıştı. 

ATİLLA ARCAN KİMDİR

Şov dünyasında Atilla Arcan olarak bilinen usta oyuncunun gerçek ismi Atilla Gürses'tir. 1945 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Arcan, tiyatro ve sinema oyuncusu, yönetmen ve senarist Muharrem Gürses'in oğludur. Atilla Arcan tiyatro eğitiminin bir kısmınu İngiltere'de almıştır.

90'lı yıllarda yaptığı "1001 Surat" isimli programıyla tanınan Arcan, bu programda ünlü isimleri oldukça başarılı bir şekilde taklit ediyordu. 1991 yılında siyasileri mizahi bir dille ekranlara taşıması büyük ses getirmişti. Başta Turgut Özal ve Süleyman Demirel olmak üzere bir çok ismi canlandırmıştı.

Usta komedyen, Gül Arcan ile 1984 yılında hayatını birleştirmişti. Bu evlilikten Şebnem Sevgi, Barış, Özgür ve Çağrı isimlerinde 4 çocuğu oldu.

17 Kasım 2015 Salı günü kalp krizi sonucu 70 yaşında hayatını kaybetti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.