Ümraniye Otel Fiyatlarında Cazip İndirimler

Ümraniye Otel Fiyatlarında Cazip İndirimler

Ümraniye otelleri, sayıca çok olsa da, tüm konukları memnun edebilecek özelliklere sahip olanların sayısı oldukça azdır.

Ümraniye otelleri, sayıca çok olsa da, tüm konukları memnun edebilecek özelliklere sahip olanların sayısı oldukça azdır. Bir otelin tüm konukları memnun edebilmesi için belirli bir kalite seviyesinin üzerinde olması ve her amaç için kullanılabilecek bir konumda bulunması gereklidir. Konum açısından bakacak olursak, Ümraniye otelleri hem iş merkezlerine ve hem de turistik işe tarihi yerlere yakın olmalı hemde Ümraniye otel fiyatları açısından da uygun olmalıdır. Bu sayede trafiğe takılmadan kısa süre içinde her yere ulaşılabilmelidir. Bir diğer husus da, tahmin edilebileceği üzere otelin sunduğu özelliklere ilişkindir. Ümraniye oteli, değişik oda seçenekleri sunmalı, her odada hizmet kalitesini aynı tutmalı ve konuklarına sosyalleşme imkanı da tanımalıdır.

 

Ümraniye butik oteller

 

Bu sayede, tatilcilerin otelde de mutlu olması, iş adamlarının ise yorucu geçen bir günün ardından dinlenmesi mümkün olmaktadır. Elbette, Ümraniye otel fiyatları da tüm bu özelliklere rağmen bütçeyi zorlamamalıdır. Kısacası, Ümraniye otelleri arasından seçim yaparken, tüm bu hususlara dikkat etmek gerekli ve tatmin edici bir otel deneyimi yaşamak için de şarttır. Era Palace Hotel, bu nedenle Ümraniye otelleri arasında ilk sırada gelmekte ve konaklayan her ziyaretçisi tarafından da tavsiye edilmektedir. İşe konum açısından bakarsak, Era Palace, TEM otoyolunun Ümraniye bağlantısına yakın ve şehir merkezinde güzel bir konuma sahiptir. Bu nedenle bir şehir merkezinin tüm avantajlarını (alışveriş, gezinti, sosyal aktiviteler) konuklarına sunabilmektedir.

 

İstanbul Ümraniye otel fiyatları

 

İstanbul Finans Merkezi, Organize Sanayi Bölgeleri ve Sabiha Gökçen Hava Limanına yakın olan Era Palace, iş adamlarına trafiğe takılmadan işlerini kolayca görebilme imkanı tanımaktadır. Metro durağına olan yakınlığı ise, turizm amaçlı konaklayan ziyaretçilerine tüm tarihi ve turistik mekanlara 20 dakika içinde ulaşabilme imkanı vermektedir. Era Palace; standart, süperior ve deluxe olmak üzere üç farklı oda çeşidine sahiptir. Toplam oda sayısı 24 adettir ve Ümraniye butik otel formatında hizmet sunulduğu için sayı özellikle düşük tutulmaktadır. Bu sayede hizmet kalitesinin düşmemesi sağlanmaktadır. Otelimizde bulunan restoranda ise, eşsiz Çamlıca Tepesi ve İstanbul manzarası eşliğinde kahvenizi yudumlamanız mümkündür. Ümraniye otel fiyatları bakımından ise, en avantajlı teklifler sunulmaktadır. www.erapalacehotel.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.