Uluslararası Travnik Üniversitesi

Uluslararası Travnik Üniversitesi

Bosna Hersek Federasyonu tarafından 2006 yılında kurulmuş olan Uluslararası Travnik Üniversitesi, sunmuş olduğu hizmetlerle uluslararası öğrencilerin önünü açmaktadır.

Bosna Hersek Federasyonu tarafından 2006 yılında kurulmuş olan Uluslararası Travnik Üniversitesi, sunmuş olduğu hizmetlerle uluslararası öğrencilerin önünü açmaktadır. Vermiş olduğu eğitim hizmetiyle birlikte istihdam sağlanacak bölümlerde iş sahasının oluşmasında da aktif bir şekilde rol almaktadır. Bünyesinde bulunan çalışkan öğrenciler, verimli ve başarılı akademisyenler, asistanlar, iştirak edilen uluslararası çalışmalarla, uluslar arası standartlarda bir yönetim hizmeti sunulmaktadır.

 

Saraybosna ve Travnik gibi şehirleriyle Bosna Hersek son derece zengin bir kültüre ve tarihe sahip bir ülke olarak karşımıza çıkmaktadır. Osmanlı kültürünün izlerini yüzyıllardan beri üzerinde taşıyan Travnik gibi bir şehirde, Uluslararası Travnik Üniversitesi bünyesinde yer alan alanında uzman profesörler tarafından eğitimler verilerek öğrencilere öğrenme mevzusunun kendisi öğretilmektedir. Sizler de Uluslararası Travnik Üniversitesi’nde verilen bu öğrenme sürecine dâhil olmak istiyorsanız eğer, Eurostar Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı sizlere bu konuda en iyi hizmeti sunmaktadır.

 

Denklik Konusunda Uluslararası Travnik Üniversitesi

 

Yurtdışında okuyan kimselerin en çok merak ettiği konulardan birisi, eğitim dilinin ne olduğu şeklinde karşımıza çıkmaktadır. Bu konuda tüm sorulara cevap veren Uluslararası Travnik Üniversitesi, Türkçe destekli olarak eğitim vermektedir. Aynı zamanda diğer ülkelere kıyasla mali açıdan daha uygun imkânlar sunulmakta ve diğer ülkelerdeki mevcut olan giriş sınavı gibi bir takım şartlar aranmamaktadır. Ayrıca Travnik şehri, Avrupa’nın en ucuz şehirlerinden biri olmakta ve bir öğrencinin aylık gideri 300-400 Euro civarında yer almaktadır. 

 

Her bakımdan öğrencilerini memnun etmeyi amaçlayan Uluslararası Travnik Üniversitesi kapsamında yer alan Türkçe destekli bölümler; Makine, İnşaat, Mimarlık, Hukuk, Elektrik olarak karşımıza çıkmaktadır.

 

Merak edilen bir diğer husus ise, birçok kimse için oldukça önem arz eden denklik konusudur. Denklik konusu da Uluslararası Travnik Üniversitesi tarafından mezun olan öğrencilere Europass Mavi Diploma verilmesiyle çözülmüş bulunmaktadır. Europass Mavi Diploma, uluslararası geçerlilik sağlamakta ve böylelikle bu diplomalar Türkiye’de tanınmaktadır. Bu geçerlilik sayesinde Uluslararası Travnik Üniversitesi’nden mezun olan bir öğrenci ile Türkiye’de herhangi bir üniversiteden mezun olan bir öğrenci arasında hiçbir fark kalmamaktadır.

 

Akademik Kariyer Bakımından Uluslararası Travnik Üniversitesi

 

Bünyesinde yer alan ve yer alacak olan öğrencilere her türlü olanağı sunan Uluslararası Travnik Üniversitesi, akademik kariyer bakımından da her türlü desteği vermekte ve her türlü olanağı sunmaktadır. Yüksek lisans ve doktora bölümleri; İşletme Yönetimi, Muhasebe Finans ve Denetimi, Pazarlama ve Ticaret, Bankacılık ve Sigortacılık, Eğitim Yönetimi, Hastane ve Sağlık Kurumları Yöneticiliği, Uluslararası Kamu Hukuku, Ceza Hukuku (Özel) olarak karşımıza çıkmaktadır.

 

Bölümlerin yanında önemli olan diğer husus ise, bu hizmetlerin sunuluş şekli ve maliyeti olmaktadır. Uluslararası Travnik Üniversitesi tarafından verilen yüksek lisans, tezli ve tezsiz olarak bir ayrıma tabi tutulmamaktadır. Bu bakımdan yüksek lisans eğitim süresi toplamda 1 yıl sürmekte iken, doktora eğitim süresi 3 yıl sürmektedir. Ücret konusunda ise yüksek lisans eğitim ücreti 4500 Euro, doktora eğitim ücreti de 5000 Euro şeklinde olmaktadır. 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.