Ülker Gıda’nın ünvanı değişti

Ülker Gıda’nın ünvanı değişti

Ülker Şirketler Topluluğu şirketlerinden Ülker Gıda'nın şirket ünvanı değişti. İşte yeni ünvan....

Ülker Şirketler Topluluğu şirketlerinden Ülker Gıda San. ve Tic. A.Ş'nin şirket ünvanı, yapılan olağanüstü genel kurul toplantısında alınan kararla Ülker Bisküvi Sanayi A.Ş. olarak değiştirildi.

Bisküvi sektörünün lider kuruluşu Ülker Gıda San. ve Tic. A.Ş.'nin dün yapılan Olağanüstü Genel Kurul toplantısında şirket ünvanının Ülker Bisküvi Sanayi A.Ş. olarak değiştirilmesine karar verildi. Gerçekleştirilen unvan değişikliğiyle şirketin faaliyet konusunun açıkça belli edilmesinin yanı sıra basın organları ve yatırımcılar nezdinde oluşan yanlış anlamaların önüne geçilmesi amaçlanıyor.

Ülker Bisküvi Sanayi A.Ş. Genel Müdürü Cafer Fındıkoğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Unvanımızda yer alan 'gıda' ifadesi nedeniyle birçok yatırımcı, şirketimizi kola ya da dondurma gibi ürünlerin de üreticisi olarak algılayabiliyordu. Yeni şirket unvanımızla yatırımcıların şirketimizin ana faaliyet alanımızı daha net algılayabilmelerini hedefliyoruz. Ayrıca Topluluk şirketlerimizden Ülker Çikolata Sanayi A.Ş.'nin de halka arz çalışmalarının devam etmekte olması, şirketimizin ana faaliyet alanını açıkça belli edecek unvan değişikliğini zorunlu kılmıştır” dedi.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.