“Ülkemizin gizli kahramanları kadınlarımızdır”

“Ülkemizin gizli kahramanları kadınlarımızdır”

Kadınların ülkenin gizli kahramanları olduğunu ifade eden CHP Şişli Kadın Kolları, hayatın her alanında olduğu gibi siyasette de kadına söz hakkı verilmesi gerektiğini savunuyor. Kadın Kolları Başkanı Dilara İşcen, ülkenin kahramanlarının kadınlar olduğun

Kadınların ülkenin gizli kahramanları olduğunu ifade eden CHP Şişli Kadın Kolları, hayatın her alanında olduğu gibi siyasette de kadına söz hakkı verilmesi gerektiğini savunuyor. Kadın Kolları Başkanı Dilara İşcen, “Ülkenin gizli kahramanı kadınlarımızdır. Olması gereken yerde değiller. Ön planda olmak istiyorlar. Ama gerek aileden, gerek toplumun yaklaşımından dolayı çekingen davranıyorlar. Seçme ve seçilme hakkından bahsediyoruz ama siyasette yer almayı bırakın, bazı ailelerde kadının söz hakkı bile yok. Eğitmek, söz hakkı vermek gerekiyor” dedi.

Bir bütünün parçası olamayan kadınların yolları açıldığında çok şeyler yapabileceğini belirten CHP Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, “Kadınlarımızın çoğu bir bütünün parçası olamamışlar. Onlara samimi yaklaşınca, elinizi uzattığınızda onlardan da görebiliyorsunuz. Her geçen gün yüzü gülen ve adım atan kadınların sayısı artıyor” şeklinde konuştular.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.