Türkiye'nin Yurt Dışı Uçak Kargo Şirketi

Türkiye'nin Yurt Dışı Uçak Kargo Şirketi

Türkiye'nin yıllardır sektöründe lider Yurtdışı Kargo şirketi ile yurt içinden tüm dünya ülkelerine ve bütün ülkelerden Türkiye'ye hava yolu kargo hizmetleri bütününü sunmaktadır.

Türkiye'nin yıllardır sektöründe lider Yurtdışı Kargo şirketi ile yurt içinden tüm dünya ülkelerine ve bütün ülkelerden Türkiye'ye hava yolu kargo hizmetleri bütününü sunmaktadır. İstanbul merkez ofisinde faaliyet gösteren şirketimiz tüm Türkiye genelinden kargo kabul ederek dünya ülkelerine taşımacılığını yapmaktadır.


Günümüzde yurt dışına evrak, paket, koli, bavul, şahsi eşya, hediyelik eşyalar, numune, cep telefonu, bilgisayar, laptop, perde, halı, makine ve makine parçaları, tekstil ürünleri vb. gibi taşınması yasak olmayan tüm ürün gruplarını çok kolay ve zahmetsiz şekilde belirteceğiniz destinasyona ulaştırmakta üzerimize tanımıyoruz.


En uygun hava navlun maliyet ücretleri ve en hızlı teslimat süreleri ile hizmetlerimiz aklınızı başınızdan alacak. Siz hiç yerinizden bile kıpırdamadan bir telefonla tüm taşımacılık işlemlerini tek bir noktadan, büyük bir resmiyet kapsamıyla alabilirsiniz.


Şehirler Arası Uçak Kargo Hizmeti


Firmamız yurt içi uçak kargo hizmeti almak isteyen müşterilerine özel olarak sunmakta olduğu şehirler arası hava kargo hizmeti aynı gün içinde adresten adrese, adresten hava alanına, hava alanından adrese ve hava alanından hava alanına gönderi seçeneği farkıyla uzaklık mesafesine göre 1 ile 5 saat arasında teslim edilmektedir.


Taşımacılık sektöründe yer alan bütün hizmetler içerisinde en hızlı ve en güvenli olanı uçak kargo servisleridir. Normalde tüm iç kargo firmaları 24 saatten aşağı hiç bir teslimat gerçekleştirememektedir. Biz bu sektörde tüm tabuları yıkıp aynı gün hava yolu kargo hizmetleri sunmaktayız. Diğer firmalardan en büyük farkımız hızımız ve güven dolu yaptığımız işlerdir.
İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Adana, Trabzon, Bursa, Diyarbakır, Malatya, Konya, Kayseri, Mersin, Hatay, Sivas, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Van, Mardin, Muğla, Bodrum ve daha bir çok hava alanı bulunan şehirlere aynı gün içerisinde adresten adrese hava kargo taşımacılığı hizmetleri almak için çağrı merkezini arayabilirsiniz.


Almanya Ülkesine Yaz Kampanyamızdan Faydalanın


Almanya ülkesine çeşitli kargo gönderileri yapacak olan müşteriler bu ay sizler için özenle hazırladığımız yaz kampanyalarımızı incelemeden lütfen farklı şirketlerle iletişim kurmayınız. Tüm havacılık firmaları ile yaptığımız iş birliktelikleri sayesinde tüm hava yollarının toptan satış listesi üzerinden en uygun fiyatları sunarak kesenize önemli ölçüde katkıda bulunuyoruz.


Almanya kargo kurulduğu ilk günden bu yana şirketimizin en önemli hizmet ağlarının başında yer almaktadır. Dünya üzerinde aktarım merkezi ilgili ülke olduğu için yurt dışına çıkış yapan her kargo öncelikle bu ülkeye gidiş yaparak işlem görmektedir. Daha sonra ilgili ülkeye çıkışları yapılmaktadır.


Almanya'nın tüm şehirlerine kargo gönderimi ve kargo getirme gibi işlemleri yapabilirsiniz. Ayrıca ihracat ve ithalat gibi resmi gönderi hizmetleri almak için günün her saati deneyimli şirketimizi arayarak bilgi alabilirsiniz. Şahsi olarak 150 kg sınırlı numune gönderileri yapabilirsiniz. Daha fazla kilogram ile çıkış yapacak şahsi gönderiler için lütfen müşteri hizmetleri ile kontak kurunuz.

Website: http://www.yurtdisikargo.org

İletişim Numaraları: 0212 221 00 46 - 0538 255 22 22

Adres Bilgileri: Perpa Ticaret Merkezi A/Blok Kat:6 No:598 Şişli | İSTANBUL

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum