Türkiye’nin Starlarından Kalpten Destek

Türkiye’nin Starlarından Kalpten Destek

Ülkemizde gün geçtikçe artan ani kalp ölümlerine dikkat çekmeyi amaçlayan “Hayatın Armağanı” sosyal sorumluluk projesinde çok sayıda ünlü isim bir araya geldi.


Kalp sağlığı konusunda farkındalık yaratmak amacıyla, Club Bypass öncülüğünde gerçekleştirilen, “Hayatın Armağanı” sosyal sorumluluk projesi kalpleri buluşturuyor.

Bypass ameliyatı olmuş hastalar tarafından hayata geçirilen projenin başkanlığını kalp cerrahı Prof. Dr. Bingür Sönmez yaptı. Memorial Sağlık Grubu ve Şişli Belediyesi’nin desteği ile hayata geçirilen projede Türkiye’nin en ünlü isimleri; tasarladıkları kalpli yastıklar ve verdikleri mesajlarla kalp sağlığının önemine dikkat çekecek.

22 Haziran Cuma günü saat 16.00’da Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’nde kamuoyu ile paylaşılacak olan “Hayatın Armağanı” kalp sağlığı bilinçlendirme projesine Arda Turan, Adnan Şenses, Bennu Gerede, Demet Akbağ, Engin Altan Düzyatan, Gülben Ergen, Hülya Avşar, İbrahim Tatlıses, Pascal Nouma gibi çok sayıda ünlü isim tasarladıkları kalpli yastıklar ve mesajlarla destek verdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.