TÜRKİYE'NİN İHTİYACI ŞİŞLİ MODELİ

TÜRKİYE'NİN İHTİYACI ŞİŞLİ MODELİ

Ali Sadettin AkyolŞişli Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi

20.11.1963 Sivas Zara doğumlu. İnşaat ve gıda işinde ticaretle uğraşıyor.  İlk ve orta okulu Ferköy’de bitirdi. Evli ve üç çocuk sahibi.

Üye olduğunuz sivil toplum kuruluşları:
Sivas Zara Ilıca Köyü Derneği Başkanlığı, Yayla Spor Kulübü Başkanlığı yaptım.

Seçimler sonrasında Şişli halkının daha huzurlu ve refah içerisinde yaşaması amacıyla hangi kararların alınmasında etkili olduğunuzu, hangi sorunlara çözüm bulduğunuzu anlatır mısınız?

Seçilmeden önce ideallerim vardı. Özellikle Yayla Mahallesi’nde ki tapu problemini büyük ölçüde aştık. 35-40 yıllık süregelen tapu problemi şu anda çözüldü. Mahalle halkı rahat bir şekilde tapularını almaya başladı. Mustafa Sarıgül önderliğinde yapılan çalışmalar sonucu yol katlettik. Yayla Mahallesi’nde bayanların spor yapmaları için merkez yapacağız. Çocuk kreşimizin kapasitesini büyütmek için çalışma yapıyoruz. Sivil toplum kuruluşları ile birlikte ortak çalışıp, güzel projeler üretiyoruz. Yayla Spor Kulübü’ne desteklerimiz devam ediyor. Şişli’de güzel şeylerin olması için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz.

Meclis üyesi olarak bundan sonra ki dönemde neler yapacaksınız?

Şişli Belediyesi, Türkiye’de örnek olmuş, model olmuş bir belediyedir. Takip edilmesi ve taklit edilmesi zor bir belediyecilik sergilemektedir. Türkiye’nin ihtiyacı olan Şişli modelidir. Diğer meclis üyesi arkadaşlarımızla, Şişli için yapılması gerekenleri yapmaya çalışıyoruz. Şişli Belediyesi’nde standart hizmetler zaten mükemmel işliyor. Asli görevi olmamasına rağmen başkanımız Mustafa Sarıgül’ün talimatları ile 22 okul yapıldı ve devam ediyor. Sağlıklı evlerde oturabiliriz, güzel sokaklarda oturabiliriz, hayatta en çok değer verdiğimiz çocuklarımızın gittiği okullar sağlıklı değilse istenmeyen durumlar söz konusu olabilir. Şişli’de ki bütün okullar teknolojik ömürlerini tamamlamıştır. Şişli Belediyesi, çocuklarımızı düşünerek okullara destek vermiştir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.