Türkiye Kupası maçı

Türkiye Kupası maçı

Ligde devam ederken. Avrupa'da ise asıl hedefimiz kupada  sonuna kadar gitmek, şu an bizim için önemli olan tek soru İstanbulspor'u yenip turu bitirmek.

Ligde devam ederken. Avrupa'da ise asıl hedefimiz kupada  sonuna kadar gitmek, şu an bizim için önemli olan tek soru İstanbulspor'u yenip turu bitirmek. Ondan sonra Trabzonspor ile oynayacağımız maçı hep birlikte düşünüp gerekli hazırlıkları ve çalışmaları yapacağız.

Luan ve Nazım'a sıcak bir karşılama

Hayatta kalan iki oyuncu önceki gün antrenmana başladı. Dün Luan ve Nazım  uzun bir aradan sonra ilk kez ekip çalışmasında yer aldı. Arkadaşları ikinize de sıcak selamlar.

Fenerbahçe Kupası İstanbul Spor karşılaşmasının hazırlıkları dünkü antrenmanda da devam etti. Geçen sezonun son haftasında dizindeki çapraz bağı kopan Nazım Sangaray ile ren geyiği yolunda kendini yaralayan Luan Perez'in kadroya katılması betdoksan idmana en güzel örnek oldu. Önceki gün sahada antrenmanlarına devam eden iki oyuncu,  uzun bir aradan sonra dün kadroyla antrenmana başladı. Arkadaşları, Luan ve Nazım'ı sıcak bir şekilde selamlar. İki futbolcunun heyecanı ve mutluluğu yüzlerinden okunuyordu.

Sarı-Lacivertliler dün salonda antrenmana  başladı. Kuvvet ve dayanıklılık antrenmanı tamamlandı. Ardından sahada ısınma, koşu ve koordinasyon çalışmaları yapıldı. Her iki grup oyuncu da paslarda iyi iş çıkardıktan sonra bireysel taktik ve antrenmanlarla antrenmanı tamamladı. Tedavileri devam eden futbolcular, kendileri için hazırlanan özel protokolü uyguladı.

Bruma için bir çözüm bulun

Portekizli oyuncu, sezon başında satın alma opsiyonuyla PSV'ye kiralandı. Sadece yabancı kotalarının kurbanı olan Bruma lisans alamadı. Jorge Jesus, hazırlık betdoksan giriş maçının son aşamalarında da öğrencilerine şans verdi. Sadece 28 yaşındaki kanat oyuncusu vasattı. Hükümet Myanmar için çözüm arıyor. Portekizli futbolcu, sezonun ikinci yarısında  lisans almakta zorlanacak gibi görünüyor.

Napoli'nin ilk hedefi Ferdi Cardioğlu

İtalyan takımı sezon başında Erjiv Elmas'ı Fenerbahçe ve Kim Min-jae'nin önünde geride bıraktı. Napoli şimdi de  Ferdi Cardioğlu, Miguel Crespo ve Arda Güle'yi hedef alıyor. Yalnızca İtalyan basınında çıkan haberlere göre Nerazzurri, üç oyuncu arasında Ferdi'ye öncelik verdi. 23 yaşındaki oyuncunun hem orta saha hem de bek olarak oynayabilmesi, şampiyonluk yarışında menajer Luciano Spalletti için büyük bir rahatlama olacak.v

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.