Tüp Bebek ile Sizde Mutlu Bir Aile Olabilirsiniz

Tüp Bebek ile Sizde Mutlu Bir Aile Olabilirsiniz

Birçok ailenin en büyük sorunlarından bir tanesi bebeklerinin olmamasıdır. Her evlenin çift anne baba olmak ister. Sağlık sorunları anne baba olunmasına izin vermeyebilir.

Birçok ailenin en büyük sorunlarından bir tanesi bebeklerinin olmamasıdır. Her evlenin çift anne baba olmak ister. Sağlık sorunları anne baba olunmasına izin vermeyebilir. Teknolojinin de gelişmesi ile birlikte 1978 yılında İngiltere'de doğal yollar ile bebek sahibi olamayan aileler için tüp bebek tedavisi geliştirildi. Bu tedavi ile sağılık sorularından dolayı bebek sahibi olamayan çiftler artık bebek sahibi olabilecekler. Bu tedavinin uygulanabilmesi için birtakım sağlık unsurları gerekmekte. Bunlar ; Öncelikle baba adayı erkekte spermin olması gerekir. Daha sonra anne adayı kadın menopoza girmemesi, yumurtalık üretmesinde bir sıkıntı olmaması, hiçbir şekilde rahmi ile ilgili cerrahi müdahale edilmemiş olması gerekmekte. Bir de yaş faktörü bulunmakta. Anne adayı ne kadar gençse tüp bebek tedavisinin de gerçekleşme olasılığı çok daha yüksek olur. Bir de bu tedavinin uygulanacağı yerin iyi seçilmesi gerekmekte. Tedavinin olumlu sonuçlar doğurması için güvenilir, tüp bebek tedavisi konusunda uzman hekimlerin bulunması gerekir. Tüm dünyada adından sıkça söz ettiren, yaptığı tedavi ile birçok kişiye bebek sevinci yaşatan kıbrıs tüp bebek merkezi. Kıbrıs tüp bebek merkezinde uygulanan tedavi ile birlikte tüp bebek için uygun olan laboratuvar ve uzman kadrosu ile Kıbrıs'ta en iyi tüp bebek merkezi olmuştur. Siz de daha mutlu bir aile olmak istiyorsanız www.cyprusivf.net adresinden erişim sağlayabilirsiniz. 3

Erkek Mi Kız Mı ?

İnsanlar eşleri hamile kaldığı zaman bebeklerinin kız mı erkek mi olduğunu öğrenmeleri için uzun bir süre beklemeleri gerekir. Bebeklerinin cinsiyetini seçemezler. Artık gelişen teknoloji ile ortaya çıkan tüp bebek tedavisinde anne ve baba adayları bebeklerinin cinsiyetlerini kendileri belirleyebiliyorlar. Tüp bebek tedavisinde anneden alınan yumurtalık ile babadan alınan spermlerin döllenmesi sırasında PGT yöntemi ile cinsiyet seçimi yapabilirler.Anne ve babaların cinsiyet seçimi yapabilmeleri için mutlaka tüp bebek tedavisi görmeleri gerekmekte. Bu tedaviden normal yolla bebek sahibi olabilen çiftler de yararlanması bu tedavinin büyük bir kitle tarafından tercih edilmesine sebep olmuştur. Sizler de bebeğinizin cinsiyetini seçmek isterseniz www.cyprusivf.net adresine tıklamanız yeterli olacak.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.