Trump'tan Çocuklar İçin Sanat Dolu Bir Hafta

Trump'tan Çocuklar İçin Sanat Dolu Bir Hafta

Trump Alışveriş Merkezi’nde 30 Kasım Cumartesi ve 01 Aralık Pazar günü çocuklar için sanat dolu aktiviteler gerçekleştirilecek.

      İstanbul’un kalbi Mecidiyeköy’de yer alan Trump Alışveriş Merkezi’nde bu hafta sonu çocuklar için sanat dolu etkinlikler düzenlenecek. Organizasyonda, Doğan Egmont ve Can Çocuk işbirliği ile yapılacak drama atölyesinde çocuklar hikaye kahramanlarına dönüşecek ve Wii sahnesinde tiyatro oyunları sahnelenecek.  Çocuklar sevdikleri hikâyelerin kahramanı olup, özel eğitmenlerden drama dersleri alacaklar. Drama atölyelerine katılacak çocuklar, masal kahramanlarının maket görselleri ile hazırlanmış özel sahnede tiyatro eğitimi alacak. Kendilerini ifade etme, yeteneklerini sergileme fırsatı bulacak. Drama atölyeleri, 12.00 – 13.15, 13.15 -  14.45, 15.00 – 16.15 ve 16.30 – 18.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Tüm çocuklar etkinliklere ücretsiz olarak katılabilecek.

Ücretsiz tiyatro oyunları…
    Trump Alışveriş Merkezi’nde çocuklara özel tiyatro oyunları da sergilenecek. Oyunlar, Trump Alışveriş Merkezi Wii sahnesinde çocuklarla buluşacak. Çocuklar severek dinledikleri masalları bu defa sahnede izleyecek.


Ücretsiz Drama Atölyesi Program


30 Kasım Cumartesi / Canavarkadaş

1 Aralık Pazar / Şapşal’ın Günlüğü

Wii Sahnesi Ücretsiz Tiyatro Oyunları Programı

30 Kasım Cumartesi / Hansel Ve Gratel

1 Aralık Pazar / Pinokyo

 

Detaylı bilgi için; www.trumpistanbul.com.tr / 0212 348 78 67

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.