Trabzonspor'dan Fenerbahçe maçı öncesi rahat prova

Trabzonspor'dan Fenerbahçe maçı öncesi rahat prova

Fenerbahçe'nin Opat yıldızı Fedorovtseva maçın tamamında 28 atak, 2 blok ve 3 servis atarak toplam 33 sayı kaydetti.

Fenerbahçe'nin Opat yıldızı Fedorovtseva maçın tamamında 28 atak, 2 blok ve 3 servis atarak toplam 33 sayı kaydetti. Ne yazık ki ürettiği sayılar Sarı Deep Blues'un kazanması için yeterli olmadı. Kuzeyboru'da gol kralı Hanna Klimets. Krimets 19 pozisyonda, 1 blokta ve 4 asta toplam 24 puana sahipti. Bu sonuçlarla ev sahibi Kuzebolu 8 maçta 5 galibiyet ve 3 mağlubiyet alırken, Fenerbahçe Opate 8 maçta 3 mağlubiyet ve 5 galibiyet elde etti.

Katar'daki Dünya Kupası nedeniyle lig tatilinde çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, hazırlıklarına bu sabah Kambaltu tesisinde devam etti. Antrenman, spor salonunda antrenör Jorge Jesus rehberliğinde kuvvet ve dayanıklılık egzersizleri ile başlar. Antrenmanlarda isabet dayanıklılık koşuları, sahada ısınma ve koordinasyon çalışmaları yapıldı. Geçiş organizasyonunu takip eden taktiksel ve kişisel çalışma, eğitimi tamamlar.

İrrfan Kan Elibayat'ın tedavisi sürüyor.

Lacivert-sarılılar yarının işlerine hazırlanmaya devam ediyor. Sabah antrenmanı, baş antrenör Şenol Güneş'in yardımcılarının rehberliğinde kuvvet, dayanıklılık ve kondisyon antrenmanları ağırlıklı gerçekleştirildi. Provanın ilk bölümünde takım üyeleri 3'erli gruplar halinde salonda sportif performans testi yaptı. Provanın ikinci bölümünde 6'lı gruplar halinde kortta futbol maçı ve tenis oynadılar. Sabah egzersizi 2,5 saat sürdü.

Akşam antrenmanı, beden antrenmanı ve taktik antrenmanları ağırlıklı olmak üzere teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılıyor. Antrenörlük ; ısınma isabet giriş koşuları, ayakta koşular ve esneme ile başlar. Pas çalışmalarına devam edilen antrenman, kısıtlı alanda çift top oyunu ile sona eriyor.

Yarın 10:30 ve 16:30'da Siyah Beyazlılar hazırlıklarına devam edecek. Galatasaray ekibi, Dünya Kupası tatilinin ardından çalışmalarına devam etti ve antrenman temposunu kademeli olarak artırmaya başladı. Sarı-Kırmızılılar, bu yolda lider Fenerbahçe'nin iki puan gerisinde kalmayı ve liderliğini yeniden ele geçirmeyi hedefliyor.

Bu anlamda antrenmanlar tüm hızıyla devam ederken, bugünkü seanstan bir de kötü haber geldi. Medipol Başakşehir maçında sol dizinden sakatlanan Milot Rashica bacağında ödem oluşmasına neden oldu ve tedavisi bir süre devam ederken, Emre Taşdemir ikinci aşama burkarak sol dizini yırttı. maçında, iki hafta önce medial bağını yırttı ve tedavisine devam ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.