Toprak Kayması

Toprak Kayması

İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde gece yarısı üç katlı apartmanın üzerine toprak kaydı. Toprak altında kalan 10 yaşındaki çocuk, sağlık ve itfaiye ekiplerinin büyük çabası sonucu sağ olarak kurtarıldı.

Edinilen bilgilere göre olay, saat 03.00 sıralarında Bebek Bostanüstü Sokak 9 numaralı apartmanda meydana geldi. 3 katlı binanın arka bölümündeki yamaçtan kayan toprak ve kaya parçaları binaya büyük hasar verirken, olay sırasında uykuda olan Efe Nuri Küçük (10) isimli çocuk enkaz altında kaldı. İtfaiye ekiplerinin büyük çabası sonucu toprak altından sağ olarak kurtarılan Küçük, ambulans sokağa yanaşmakta zorlanınca sedye ile iki sokak öteye Elle taşındı. Taşıma sırasında sokak darlığı nedeniyle büyük kargaşa yaşanırken, ambulansa konan Efe Nuri Küçük, Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Bu arada 
Aktör Kaan Urgancıoğlu, binada oturan arkadaşı için telaş içinde olay yerine koştu. Kendisinin binada oturmadığını kaydeden Urgancıoğlu'nun, kameralardan rahatsız olduğu ve kaçmaya çalışması dikkat çekti. 

Öte yandan 3 katlı binanın arka bölümündeki yamaçtan kayan toprak ve kaya parçaları apartmandaki en üst daireye ve çatısına büyük hasar verdi. 


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.