TMSF 5 adet taşınmaz satacak

TMSF 5 adet taşınmaz satacak

TMSF, muhammen bedelleri 4 milyon 600 bin YTL’yi aşan 5 taşınmazı 21 Haziran’da satışa sunacak. Taşınmazların 3’ü İstanbul’da bulunan 3 dükkan ile İzmir’deki 2 tarladan oluşuyor.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) muhammen bedelleri toplamı 4 milyon 659 bin 400 YTL olan 5 taşınmazı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin ihalesi, 21 Haziran'da TMSF Binası’nda gerçekleştirilecek.
Taşınmazların 3’ü İstanbul’da bulunan 3 dükkan ile İzmir’deki 2 tarladan oluşuyor. Satışa konu 3 dükkan, İstanbul EGS Business Park Blokları’nda yer alıyor. EGS Business Park, CNR Fuar ve Sergi Alanı, Kongre Merkezi, otelleri içine alan 500 bin metrekarelik İstanbul Dünya Ticaret Merkezi Projesi kapsamında, 100 bin metrekarelik bir alanı kapsıyor.

Ticari açıdan yoğun talep gören bölgenin doğusunda Ataköy, batısında Havaalanı, güneyinde Yeşilyurt - Yeşilköy ve kuzeyinde E-5 Karayolu yer alıyor. Taşınmazların muhammen bedelleri, 1 milyon 180 bin, 990 bin ve 980 bin olarak belirlendi. Açık artırmada yer alacak olan diğer 2 arsa ise İzmir Gaziemir’de bulunuyor.
Gayrimenkuller, muhammen değerlerinin yüzde 75’ini, rüçhanlı alacaklar ile satış masraflarını geçmesi şartıyla en çok artırana ihale edilecek. Verilen bedel muhammen değerin yüzde 75’inden az olur ya da hiç alıcı çıkmazsa, ikinci satış 28 Haziran'da gerçekleştirilecek



ANKA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.