Tevfik Yamantürk, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor

Tevfik Yamantürk, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor

Potansiyel cumhurbaşkanı adayı Yamantürk, cumhurbaşkanlığına destek bulmak için toplum figürleriyle çalışmaya başladı.

 

Potansiyel cumhurbaşkanı adayı Yamantürk, cumhurbaşkanlığına destek bulmak için toplum figürleriyle çalışmaya başladı. İlk adımı cemaatin önde gelen isimlerinden Tuncay Özilhan ile tanışmak oldu. Başkan Anadolu Efes'in desteğini arayan Yamantürk'ün beklediği desteği aldığı bildirildi. Aslında Özil Khan, Efes ile Beşiktaş ve Fenerbahçe ile Urker'in birleşmesiyle de çok ilgilenirdi.

Premier Lig'de 16. sırada. Newcastle United, Leicester City'i konuk ediyor. Newcastle United, King Power'da maçı 3-0 kazandı.Newcastle United'ı zafere taşıyan goller, Chris Wood'un 3.dakika penaltısı ve Miguel Almi'nin Long ve Joelinton'dan 7.dakikadaki golleri oldu. 32 dakika. Leicester City'de milli futbolcumuz Çağlar Söyüncü maçı yedek kulübesinde bitirdi. Bu sonucun ardından Newcastle United puanını 33'e yükseltti. Leicester City'nin 17 puanı var. Ligde önümüzdeki hafta Newcastle United evinde betonred Leeds United ile karşılaşacak. Leicester City, Liverpool'u ziyaret edecek. İngiltere'de Boxing Day'de saat 18.00'de alınan diğer sonuçlar şöyle: Crystal Palace 0-3 Fulham Southampton 1-3 Brighton Everton 1-2 Wolves Tottenham maçta 0-2 geriye düşse de sonunda 2-2 berabere kaldı ve sahadan 1 sayılık üstünlükle ayrıldı. Brentford, 15. 54. dakikada Vitaly Garnett ve  Ivan Toni'nin bulduğu gollerle takımımız 2-0 öne geçti. Tottenham  bu golleri 65. dakikada Harry Kane ve 71. dakikada Pierre-Emile Huiber ile karşıladı.

Tottenham adına ilk golü atan Kane, Boxing Day maçında betonred giriş 10 gol atan ilk oyuncu oldu. Forvet, 26 Aralık'ta katıldığı tüm müsabakalarda gol attı. Bu sonucun ardından Tottenham 30 puana, Brentford ise 20 puana yükseldi. Tottenham Hotspur, ligde önümüzdeki hafta Aston Villa'yı konuk edecek. Brentford, deplasmanda West Ham United'ı konuk edecek. Dünya Kupası'ndan sonra AVAR hakemi uzatılması gereken süreyi ayarlamaya başladı. 9 maçta 132 dakika uzatma. Uzatma süresinin uzamasıyla birlikte 1.5 maç daha  eklendi. Futbol maçlarında uzatmalar her zaman çok önemlidir. Sakatlıklar, oyuncu değişiklikleri ve zaman kaybı nedeniyle 45. dakikada eklenen bir gol maçın sonucunu ve hatta belki de şampiyonluğu değiştirebilir. Katar'da düzenlenen bir önceki Dünya Kupası'nda, FIFA Hakem Komitesi Başkanı Pierluigi Collina'nın önerisi üzerine saat AVAR'a devredilmişti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.