Temmuz ayında tanık ücreti ödemeden Dembele'yi renklerine bağlamaktır

Temmuz ayında tanık ücreti ödemeden Dembele'yi renklerine bağlamaktır

Bunun için oyuncunun menajeri ciddi bir imza ücreti talebinde bulundu.

 

Bunun için oyuncunun menajeri ciddi bir imza ücreti talebinde bulundu. Sözleşme detayları, sarı-kırmızılı takımın imza ücretini onaylamasının ardından açıklanacak. Yalnız bu süreç Ocak ayına kadar uzatılmalıdır. Bu yüzden Lyon'un geri adım atmasını bekleyin.

Bu Gomis'i de etkileyecek

Galatasaray sertifika konusunda gereken seviyeye gelirse, anlaşmanın temeli yeniden aranacak. Aslan, Seferovic'i Benfica'ya geri göndermeye winxbet hazırlanıyor ve Dembele gelirse Gomis'in biletini kesecek. Dembele sadece Temmuz'a kadar kalırsa, Gomis'in de benim görev süremin sonuna kadar kalması mümkün.

Halil ve Deniz burada

Aslan, iki yerli futbolcunun transferini bitirdi. Sarı Kırmızı ; Ocak'ta forvet Deniz Undav ve kanat oyuncusu Halil Akbunar'ı İstanbul'a getirmek için geri sayım devam ediyor...

Galatasaray'ın yurt içi transferleri bitiyor... Jaune-Rouge, Harry Le Akbunal ve Deniz Udav transferlerini tamamladı. Galatasaray, Khalil'in Westeros'u ve Deniz'in Brighton'ıyla geçici bir anlaşmaya vardı ve şimdiden her iki taraftan oyuncularla el sıkıştı ve şimdi Galatasaray geri sayım yapıyor. İnşallah Ocak ayında Halil Akbunar ve Deniz Undav Galatasaray'a imza atacak. Dolayısıyla sarı-kırmızılı ekip, ulusal rotasyonda ciddi sorunlar yaşayan hücum hattına iki önemli takviye getirecek. Sertifika ve maaş ile ilgili olarak imzanın çok serbest bir işlem olduğu söyleniyor.

M. Okan çok istiyor

Khalil ve Deniz'in başta teknik direktör Okan Brook olmak üzere takviye istediği anlaşılıyor. Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Yardımcısı Erden Timur, Cumhuriyetin 100. yılında şampiyonluk kazanmak istiyorlarsa bunun için sakatlık ve cezaları winxbet giriş göze alamayacaklarını, güçlenmeleri gerektiğini söyledi. Edinilen bilgilere göre sarı-kırmızılı ekip, orta saha ve defans transferini de bu plana göre hayata geçirmeye hazırlanıyor.

2000-2001 sezonunda Beşiktaş formasıyla iki maça çıkan Güle, basketbol kariyerini üniversite eğitimi için Amerika'ya taşıdı ve profesyonel basketbol kariyerine 2006-2007 sezonunda Darüşşafaka forması giyerek başladı.

Darüşşafaka bugün Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Kulübümüzün kaptanlarından ve Türk basketbolunun en önemli isimlerinden Sinan Güle, şanlı spor kariyerini Kudüs Hapoel We The kulüp maçında stadyumda düzenlenecek törenle noktalayacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.