Temizlik Şirketleri

Temizlik Şirketleri

Ars, 18 yıldır bu sektöre hizmet eden temizlik şirketlerinden biri olarak öne çıkıyor. Müşteri memnuniyeti ilkesi ile çalışan kurumsallaşmış bir temizlik firması.

Ars, 18 yıldır bu sektöre hizmet eden temizlik şirketlerinden biri olarak öne çıkıyor. Müşteri memnuniyeti ilkesi ile çalışan kurumsallaşmış bir temizlik firması. Deneyimli bir yönetici kadrosu ve dinamik, alanında eğitim almış temizlik ekibi ile birçok farklı dalda temizlik çalışmaları yürütülmekte. Uzmanlık ve özel donanım gerektiren pek çok alanda da özenli bir temizlik yapılıyor. Her alanda kendine özel ekipmanlar ve kimyasallarla kullanılarak, çevreye, temizlik yapılan ortama ve eşyalara zarar verilmeden çalışma gerçekleştiriliyor.

Sadece alanında uzman ve deneyimli kişilerce gerçekleştirilebilecek çalışmalardan biri de doğal afet sonrası ortama ve eşyalara verilen hasarın, kirin ve çeşitli izlerin temizlenmesi işlemidir. Çalışma ya da yaşam alanının tekrar eski haline döndürülme işlemi profesyonel bir çaba gerektirmektedir. Acemice bir çaba kurtarılabilecek eşyaları da harap ederken, bir daha kullanma imkanı kalmayacaktır. Temizlik şirketleri bu gibi özel durumlar için özel ekipman, teçhizat, kimyasal ve kişisel korunma giysileri kullanmaktadır. Uzman bir ekip kısa sürede mekanlarınızı temizleyerek eski haline dönüştürecektir.

Tabii felaketlerden ve mekanlara oldukça zarar verebilecek olaylardan biri de yangındır. Yangın eşyaları yakarak tahrip edebileceği gibi bu olay sırasında çıkacak is ve koku da alana yerleşerek uzun sürede buraya kalabilmektedir. Yerleşen kokunun mekandan atılması, isin silinerek eşyaların temizlenmesi sadece uygun kimyasallar ve doğru işlemlerle netice verecektir. Profesyonel ellerde yangının bıraktığı tüm hasar ve tahribat kolaylıkla temizlenebilir.

Ars Temizlik, bu alanda özel eğitim almış ekibi ile önce eşyalarınızın kullanılabilecek olanlarını elendikten sonra yangın sonucunda yerleşen kokunun atılması için ortam havalandırılarak çeşitli işlemler uygulanır. İsten arındırmak için eşyalar silinerek uygun kimyasallar ile temizlenecektir. Temizlik şirketlerinin kullandığı deterjan ve malzemelerle alan silinerek is ve yangının izlerinden temizlenecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.