Teknolojinin Son İmkanlarını Kullanan Lider Bir Firma Dragon Makina

Teknolojinin Son İmkanlarını Kullanan Lider Bir Firma Dragon Makina

Teknolojinin Son İmkanlarını Kullanan Lider Bir Firma Dragon Makina

Türkiye ve Dünya piyasasına sayısız ürünler sunan, kalitesi ile müşteri memnuniyetini üst seviyede alan ve bu alanda tek firma olma konusunda söz ettiren Dragon Makina, yeni ürünleri, yeni çalışma prensipleri ile hızlı bir şekilde ilerleyişine devam etmekte. Son teknolojik imkanları üretim ve ürün gelişiminde kullanan, kullandığı teknolojiyi ürünlerinde benimseten ve kaliteli şekilde sağladığı anlayışını taçlandırmakta.

Yeni nesil beton santrali ürünlerini görücüye çıkaran Dragon Makina, yüzde yüz yerli üretimi ile Dünya ve Türkiye piyasasına sayısız ürünler sunmakta. Bu anlamda geliştirdiği ve satışına son sürat devam ettiği Yeni Nesil Mobil Beton Santrali ürünlerini showromlarında sergilemekte.

Ülkemizde inşaat sektörü, sosyal ve ekonomik bazı etkenlerle gün geçtikçe daha fazla talep görmektedir. Artan nüfus ve çalışma ekonomisindeki değişimler konut tiplerini ve yaşam alanlarının yapısını değiştirmektedir. Bu sebeple bütün konuların bağlandığı kilit nokta düşük maliyetlerle kaliteli ürünlere ulaşabilme olmaktadır. İnşaat sektöründe üretim kalitesini ve maliyetini belirleyen en önemli birim, hazır betonları oluşturan beton santralleri olmaktadır. Bu aşamada beton santralleri çeşitleri uygulanacak projeye göre belirlenmektedir ve yapılan teknik çalışma sonucu en uygun kurulum yapılmaktadır. Bir kez kurulduktan sonra devamlı olarak yeni bir santral almaya gerek kalmadan istenildiğinde farklı alanlara da götürülebildiğinden bu sayede maliyeti de firmalara daha az olmaktadır. Sabit beton santrali üretimi de yapan firma daha çok yeni nesil beton santrali üzerine üretime ağırlık vermektedir. Bu konuda üretim yapan tek firma olarak en hızlı şekilde hizmet vermektedir.

Bu santraller kurulduktan sonra hazır beton üretimi gerektiren her alanda kullanılabilir. Yeni nesil mobil beton santrali üretimi konusunda tek başına hizmet veren bir firma olarak bu konuda en kaliteli üretimleri yaparak hizmetlerinden en üst seviyede yararlanılacak santralleri piyasaya sürmektedir. Bu konuda ismini duyurmuş bir kuruluş olarak üretim yapmaktadır.

Firma hakkında detaylı bilgi almak, ürünlerini incelemek ve referanslarına göz atmak için dragonmakina.com internet sitesinden, İzmirdeki fabrikasından, İstanbul ve Ankara Showroomlarını inceleyebilirsiniz.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.