Tekin Şişli’nin enlerini bir araya getiriyor

Tekin Şişli’nin enlerini bir araya getiriyor

Şişli Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Tekin yönetiminde Şişli Gazetesi’nin 17’nci kuruluş yıldönümü münasebetiyle tertip ettiğimiz gecemizde Şişli’nin enleri, İstanbul’un ve Türkiye’nin tanınmış isimleri bir araya geliyor.

ŞİŞLİ’DE İLKLER YAŞANACAK

Şişli Gazetesi olarak; hiç bir kişi, kurum ve kuruluşa bağlı kalmadan, 1998 yılından bu yana daima tarafsız, objektif ve doğru habercilik anlayışı ile yayın hayatını sürdüren, Şişli’nin ilk ve tek marka tescilli gazetesinin 17’nci kuruluş yılında gerçekleştirilecek ve ilklerin yaşanacağı, birbirinden değerli konukların katılacağı sürprizlerle dolu özel bir gece düzenleniyor.

TÜRKİYE’NİN MOZİĞİ ŞİŞLİ’DE BİR ARAYA GELİYOR

Türkiye’nin zengin mozaiğini oluşturan, farklı dini inançlara ve farklı kültürlere sahip, zengini fakiri ile patronu, işçisi ile, ulusal ve yerel medyanın temsilcileri ile ve onların okurları, Türkiye’yi ekranlara kitleyen sanatçısı ile ve onların izleyicileri yani Şişli’yi Şişli yapan tüm unsurlar o gün o gece de olacak.

ŞİŞLİ’NİN ONLİNE TELEVİZYONU KURULUYOR

TVŞİŞLİ GECEYİ DE CANLI YAYINLAYACAK

Şişli Gazetesi olarak o gecede yaşanacak ilklerden biri de, yayın gurubumuzun bünyesinde kurulan Şişli’nin online televizyonu olan www.tvsisli.com dan ve www.sehriistanbul.tv den canlı yayınlanacak. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.