Taner Yıldız'dan Nişantaşı Göndermesi

Taner Yıldız'dan Nişantaşı Göndermesi

Enerji Bakanı Taner Yıldız, "Bunlar, Nişantaşı’ndaki vatandaşlarımızı da elektriksiz ve doğalgazsız bırakma derdindeler." dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Bakan Yıldız, "Şahdeniz" olarak bilinen Bakü-Tiflis-Erzurum Doğalgaz Boru Hattı’nda dün gece yaşanan patlamayla ilgili yaptığı açıklamada, bölücü terör örgütünün, halkın huzur ve refahına kastettiğini bir kez daha gösterdiğini belirtti.

NİŞANTAŞI GÖNDERMESİ

Yıldız, PKK'nın yalnızca Çukurca'da yaşayanları değil Nişantaşı'nda yaşayanları da elektriksiz ve doğalgazsız bırakma derdinde olduğunu söyledi.

DOĞALGAZ BORU HATTINA SALDIRI

Bakan Yıldız, açıklamasında şunları söyledi;

"Saldırı, Erzurum’dan ülkemizin batısına doğalgazı taşıyan Bakü-Tiflis-Erzurum Doğalgaz Boru Hattını hedef almıştır. Bu saldırı, terör örgütünün, ülkemizin her bölgesindeki vatandaşların huzur ve refahına kastettiğinin en somut göstergelerinden biridir.

SADECE ÇUKURCA'DA YAŞAYANLAR DEĞİL

Bunlar, sadece Çukurca’da yasayan kardeşlerimizi değil, Nişantaşı’ndaki vatandaşlarımızı da elektriksiz ve doğalgazsız bırakma derdindeler. Terör örgütlerinin bu saldırılarına elbette ki devletimiz gereken karşılığı verecektir. Halkın huzur ve refahına kasteden bu saldılar karşısında, terör örgütünün siyasi uzantılarının da artık gerçeği görmeleri, saldırılara tepki göstermeleri gerekmektedir.

Aziz milletimiz, doğudan batıya kuzeyden güneye, birlik ve beraberlik içerisinde, terör belasının karşısındadır; 78 milyonun terör saldırılarına hep beraber tepki göstermesi de vatandaşlarımızın yaşananları son derece doğru okuduğunu göstermektedir."

 

Haber : Selin ÇİÇEK

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.