Takipçi Hileleri

Takipçi Hileleri

Sosyal medyanın hayatın her aşamasında etkili olmaya ve gittikçe güçlenmeye başladığı günümüzde her birey ve her kurum en çok kullanılan sosyal medya hesaplarını kullanmaya başlamıştır. Bir kişi ya da kurum sosyal medya hesabı açtığında kendisine bir hed

 

Sosyal medyanın hayatın her aşamasında etkili olmaya ve gittikçe güçlenmeye başladığı günümüzde her birey ve her kurum en çok kullanılan sosyal medya hesaplarını kullanmaya başlamıştır. Bir kişi ya da kurum sosyal medya hesabı açtığında kendisine bir hedef kitle seçer ve o kitleye ulaşmak, o kitlenin hesabını takip etmesini ister. Crovu tüm sosyal medya hesapları için oluşturduğu destek paketleri ile sizlere çok sayıda gerçek hesap kullanıcısı takipçileri, beğeni sayılarını sağlıyor. Takipçi paketlerini satın al yaparak paket içeriğinde bulunan sayı kadar takipçinin otomatik olarak hesabınıza eklenmesini sağlıyor.

Hesap Güvenliği

Crovu web sitesinde vermiş olduğu tüm hizmetleri yayınlıyor. Sizler web sitesini inceleyerek hangi tür hizmetleri alabileceğinizi, sosyal medya hesaplarınızın güvenliği için neler yapabileceğinizi öğrenebilirsiniz. Çalınan facebook hesabınızı nasıl geri alabileceğinizi, silinen hesaplarınızdaki kullanıcı adlarını geri alma, paylaşılan videolarda ses açma ve ses kapatma, özel yazı fontlarını kullanma, paylaşımların aynı anda birden fazla hesap üzerinden paylaşılması gibi tüm sorularınız için size crovu web sitesinde cevap veriliyor.

Bayilik Oluşturabilirsiniz

Crovu web sitesi üzerinden gelişmiş sosyal medya panelini kullanarak bayilik oluşturabilir ve kendi müşterilerinizi sosyal medya hizmetlerini yönetebilirsiniz. Crovu bayilik hesabı oluşturmak için online kayıt oluşturarak, hesabınıza bakiye yüklemeniz yeterlidir. bayilik hizmetlerinde tüm müşterilerine 7/24 hizmet veriyorlar ve oluşturulan siparişleri otomatik olarak sisteminize işliyor. Crovu uzman ekipleri ile sosyal medya hesapları yönetimi ve kullanımı ile ilgili tüm sorularınızı cevaplıyor.

Otomatik Beğeni

Crovu ülkemizde sosyal medya hesapları için kurumsal bir hizmet sağlayıcısı olarak hizmet veriyor. İnstagram hesaplarınız için otomatik beğeni paketleri aldığınızda, hesabınız üzerinden yaptığınız paylaşımlar 30 gün boyunca otomatik olarak beğenilmesini sağlıyor. Crovu sizlere tüm hizmetlerinde zahmet yok biz varız diyor. Otomatik beğeni paketlerini farklı sayı seçenekleri ile sunuyor ve bu paketlerini 20 otomatik beğeni ile 3000 otomatik beğeni sayısı arasında bulunuyor. Paket içeriklerinde Türk ve yabancı beğeni seçenekleri bulunmakta, beğeni sayılarınızı yükselterek instagram keşfet sekmesine yükselmenizi sağlıyor. Beğeni kazanabilmeniz için sizlerin başkalarını takip etmesine gerek kalmıyor ve aldığınız paketler bir ay boyunca geçerli oluyor. Crovu tüm hizmetlerinde müşterilerine 7/24 canlı destek veriyor.

İnstagram Tv

İnstagram sürekli yaptığı güncellemelere Tv özelliği katarak youtube rakip olmaya başlamıştır. https://crovu.co web sitesi üzerinden instagram Tv beğeni hizmeti sunuyorlar. Kendinize özel videolarınızı instagram Tv uygulaması üzerinden paylaşabilirsiniz. Crovu instagram Tv beğeni paketlerini sizlere uygun fiyat seçenekleri ile sunuyor. Paketlerde %100 gerçek görüntülenme sayısı, paketlerin hesaplarınıza 1 saat gibi bir sürede hızlı teslim edilmesini sağlıyor. İnstagram Tv üzerinden canlı yayın yapabilir ve canlı yayınlarınızın beğeni almasını, yüksek oranda izlenmesini sağlayarak popüler olabilirsiniz. Crovu ülkemizde tüm sosyal medya hizmetleri hizmetlerini yaklaşık 6 yıldır kesintisiz olarak ve sürekli geliştirerek sunuyor. Her türlü sorunların çözümü için 7/24 aktif müşteri temsilcileri ile hizmetlerini devam ettiriyor.

Facebook Sayfalarınız

İnsanlar tüm sosyal medya hesaplarını, kişisel görüş ve fikirlerini yaymak, gündeme özel fotoğraf, video paylaşmak için kullanmaktadırlar. Bu hesaplar sayesinde birçok insan daha popüler olmuş, firmalar kurumsal kimliklerine kavuşmuş ve markalaşmalarını sağlamışlardır. Crovu hizmetlerinden facebook sayfa beğenisi satın al paketlerini seçerek hesabınızı ve kendinizi popüler yapabilirsiniz. Facebook hesaplarınız için tüm paketlerini oluşturan beğeni sayıları %100 Türk kullanıcıların beğenilerinden oluşuyor. Crovu tüm sosyal medya hizmetlerinde müşteri hesap güvenliklerinde risk oluşturmamak için paket yüklemelerinde kullanıcı hesabı şifresine gerek duymuyor ve hiçbir müşterilerinden hesap şifrelerini istemiyorlar. Beğeni paketleri hesabınızda yaptığınız paylaşımların beğenilmesiyle birlikte yorumlar yapılmasını sağlayacaktır. Beğeni paketlerinin yararı olarak imajınızın güvenilir olmasını ve yükselmesini sağlama olacaktır.

Twitter Hizmet Seçenekleri

Crovu twitter sosyal medya hesapları içinde en etkili destek hizmetlerini sunuyor. Twitter hizmetleri bölümünde, twitter takipçi satın al, twitter beğeni satın al, twitter retweet satın al paketleri bulunuyor. Twitter hesap etkinliğinizi artırarak, hedeflerinize ulaşmayı sağlamak için crovu twitter paketlerini sizlere online olarak satıyor. Diğer sosyal medya hesaplarında olduğu gibi twitter hesaplarınızın da takipçi sayıları arttığında bulunduğunuz sektörde sizi daha popüler yapacaktır. Takipçi paketleri ile yaptığınız paylaşımların daha çok kişiye ulaşmasını ve retweetlenmesini sağlıyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.