Takımından Ahmet Kandemir ile yolları ayrılamadı

Takımından Ahmet Kandemir ile yolları ayrılamadı

Beşiktaş erkek basketbol takımı üst üste aldığı kötü sonuçlarla küme düşme hattına düşerken, teknik direktör Ahmet Kandemir ile yollarını ayırma kararı aldı.

 

Beşiktaş erkek basketbol takımı üst üste aldığı kötü sonuçlarla küme düşme hattına düşerken, teknik direktör Ahmet Kandemir ile yollarını ayırma kararı aldı. Igor Milicic yeni hocayla aynı fikirde olsa da resmi bir açıklamanın gelmemiş olması düşündürücü. Ancak perde arkasında, Duhouliyeh gerçeği ele geçirdi. Boşanma kararı alan Ahmed Kandemir'in tazminat talebinde ısrarlı olduğu ortaya çıktı. Kıdemli öğretmenin 4 milyon lira istediği ancak pazarlıkların sürdüğü belirtildi. Bu nedenle Beşiktaş,  her konuda hemfikir olmasına rağmen yeni teknik direktör Milicic'i açıklayamıyor. Beşiktaş eski Genel Sekreteri Mesut Urganhilar, Kandemir'in atanmasıyla ilgili müstehcen açıklamalarda bulundu. Konuyla ilgili meclise açıklama yapan Urgancılar, "Ahmet Kandemir ile 3 yıllık sözleşmemiz var ve iş zorlaşınca o da savcılığa betwinner gidiyor. İkiden fazla süredir görev yapan Ahmet Kandemir. Onlarca yıl, Abdullah Avcı'dır..." ifadesini kullandı. Bu iddialara rağmen Candemill ile yaşanan tazminat krizi ile siyah beyazın bu sorunu nasıl çözeceği de merak ediliyor. Dodo Bodo Süper Lig 16. hafta karşılaşmasını yönetecek hakem belli oldu. Spor Toto Süper Lig'de 16. Hafta Deneyimi yarın 28 Aralık Çarşamba ve 29 Aralık Perşembe. Bu maçlarda görev alacak hakemler, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) resmi internet sitesinde açıklandı.

Dünya Kupası tatilinin ardından ilk maçını Antep'te kaybeden Beşiktaş'ta takım hayal kırıklığı yaratan bir performans sergiledi. 67'de sahaya giren Masuaku siyah-beyazlıydı. Gol kadar betwinner giriş isabetli şut atamadı ve Kartal'ı eleyen isim de bu oldu. Masuaku, sezonun üçüncüsü olan Weghorst'u soldan bir orta ile kurdu. Devre arasında yolları ayrılan Kongolu futbolcunun yerine Umut Meraş'ın gelmesi de konuşulan konulardan biriydi. Hayranlar Umut Meraş'ın yeterince iyi olmadığını düşünse de Masuaku'ya haksızlık edildiğini söylüyor. TRT Spor yorumcusu Nihat Kahveci'den Beşiktaş'ta oynanan Gaziantep FK maçı sonrası açıklamalar. 39 yaşındaki Atiba'yı tebrik ediyoruz. Bugün hala ilk 11'e girme şerefine erişebiliyor. Ama Şenol hocam son maçta 29 sayı attınız. Bugün 45 yaşına girdin. O zaman Atiba'yı 60'a, 70'e kadar  oyunda tut derim.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.