Suudi Kraliyet Ailesi Solandge ile Bodrum'da

Suudi Kraliyet Ailesi Solandge ile Bodrum'da

Suudi Kraliyet Ailesi Solandge ile Bodrum'da

Yaklaşık dört gün önce İtalya'dan Bodrum'a giriş yapan ve dünyanın en pahalı kiralık yatı olarak adlandırılan 85 metre boyutlarındaki Solandge'ın misafirleri bugün belli oldu. Uzun bir süredir büyük bir sır olarak saklanan Solandge'ın konuklarının Suudi Arabistan Prensi ve ailesi olduğu ortaya çıktı.

Göltürkbükü ile Yalıkavak'da cennet koyların tadını çıkartan Suudi prensleri ve yakınlarını görmek için bazı tatilciler tekneye yanaşmaya da çalıştılar. Ancak Suudi prensinin korumaları çevrede kuş uçurtmadılar.

Suudi Arabistan Kraliyet ailesinin prenslerinden olan Muhammet Bin Salman, Bin Abdülaziz Al Saud, Prens Nawaf Al Saud, oğulları ve Şeyh Nawaf Al Sabır Al Saud'un da aralarında yer aldığı sekiz kişi Ukrayna, Rusya, İngiltere, Hollanda ve Moldovya asıllı olduğu söylenen 10 ayrı ünlü model ile yolculuk ettiler. Ege'de başladıkları mavi yolculuklarındaki rota ise geçen Cumartesi günü Bodrum koylarına doğru çevrildi.

Kirası 1 Milyon Euro

Solandge'ın haftalık kirasının ise 1 milyon Euro olduğu söyleniyor. Dünyanın en pahalı yatı olan Solandge'da tatil yapan kraliyet ailesi üyeleri Bodrum'dan Yalıkavak, Küdür, Gümüşlük, Hacı Mehlem ve Kisebükü koylarına doğru demir atmaya devam ediyorlar.

Koruma Sayıları Arttırılıyor

Kiraliyet üyelerine olan ilgiden dolayı Suudi Arabistan elçiliği bünyesindeki özel korumalar da botlar ile gelerek güvenlik önlemleri almaya başladılar.

Bodrum'da herkesin merak ettiği Solandge ve kraliyet ailesini korumaya çalışan özel güvenlik görevlileri yatın etrafında kuş uçurtmadılar. Yatta yer alan özel güvenlik ekibinin ise bugün sayısının 16'ya çıkartıldığı söylendi.

Tatil boyunca su sporları ile ilgilendiği gözlemlenen kraliyet ailesi üyelerinin boş vakitlerinde de zengin menülerden oluşan yemekler yediği ve 4 bin 500 Euro civarında akşam yemeği hesabı ödedikleri söylendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.