• BIST 97.726
  • Altın 145,622
  • Dolar 3,5781
  • Euro 4,0001
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 11 °C

Sürmeli’de Ramazan alarmı

Sürmeli’de Ramazan alarmı
Sürmeli İstanbul’un beş yıldızlı otelleri yaklaşan Ramazan ayı için hazırlıklarını tamamladı. Ramazan ayı boyunca ilginç sunumlarıyla dikkat çeken çok alternatifli menüleri ve programlarıyla birbirleriyle yarışacak olan turistik oteller hizmet yarış

2006 yılı itibariyle yeniden yapılanma sürecine giren ve tüm tesislerini baştan aşağı yenileyen Sürmeli Hotels&Resorts, Ramazan ayı boyunca geleneksel anlayışla hazırlanmış zengin iftar menüleri hazırladı. Kız Kulesi ve Topkapı Sarayı’na karşı, geleneksel Türk mutfağı lezzetlerini ve tasavvuf müziği ile özlem duyulan eski Ramazan geleneklerini yaşatacak olan Sürmeli Hotel&Resorts, oldukça iddialı.

İFTAR MENÜSÜ

Dibek aşı keşkek çorbası, pastırmalı humus, bat, közde biber salamurası, çemen, pekmez, bergamut reçeli, hurma gibi başlangıç ve iftariyeliklerle, muhteşem İstanbul silüeti eşliğinde bir iftar keyfi sunan Sürmeli İstanbul’un, taze kekikli kuzu tandır, ızgara köfte, fesleğenli bonfile, tavuk şiş, peynirli su böreği gibi eşsiz lezzetleri tabağınızdan eksik etmeyen Sürekli Tadımlık Servisi ise birçok Ramazan lezzetini bir arada tatma imkanı sunuyor. Sürmeli İstanbul iftarları, zengin ve tarihi iftar sofrası geleneklerini yaşatan güllaç, kaymaklı ekmek kadayıfı, cevizli ev baklavası ve tahinli kabak gibi Türk ve Osmanlı tatlıları ile süsleniyor. Marmara Restaurant’ta sunulan Şef’in  Alacarte özel iftar menüsünün fiyatı 45 YTL.

Toplu iftar davetleri için farklı kapasitelerdeki salonlarında Ramazan’a özgü set menü alternatifleriyle konuklarını ağırlayan Sürmeli İstanbul, serpme iftariyeliklerden Sürmeli fırınlarında hazırlanan birbirinden lezzetli pide ve ekmeklere kadar uzanan geniş kapsamlı menü seçenekleri sunuyor. Minimum 15 kişi için hazırlanan 4 farklı set menünün fiyatı ise 38 YTL ile 46 YTL arasında değişiyor.

Sürmeli İstanbul, alışkanlıklarından vazgeçmeyen misafirlerini hafta sonlarında Brasserie’deki zengin bir açık büfesi ile karşılıyor. Çeşitli iftariyelik, çorba, turşu, zeytinyağlı, hamur işi ve ana yemekten oluşan açık büfe, komposto, şerbet ve hurma tatlısı, kalburabastı, gül kokulu güllaç gibi geleneksel Türk ve Osmanlı mutfağının unutulmaz lezzetleri ile tamamlanıyor. Yemek sonrasında alacağınız zencefilli limonata ile serinleyebileceğiniz açık büfenin kişi başı fiyatı 48 YTL. Bilgi ve rezervasyon için: 0212 272 11 61

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • “Kültür Tırı” Taksim Meydanı’nda çocuklarla buluştu!18 Haziran 2010 Cuma 00:00
  • “Bir Parıltıdır Görmek”17 Haziran 2010 Perşembe 00:00
  • EBSAM araştırmasına göre TV dizileri şiddeti arttırıyor...17 Haziran 2010 Perşembe 00:00
  • TGB Diyarbakır Arslanoğlu köyüne okul yapıyor16 Haziran 2010 Çarşamba 00:00
  • Bakan ÇUBUKÇU Ermeni Okulları Mezuniyet Töreninde10 Haziran 2010 Perşembe 00:00
  • Türkan Şoray anaokulu açılışına katıldı10 Haziran 2010 Perşembe 00:00
  • Başvurular sona eriyor13 Mayıs 2010 Perşembe 00:00
  • 40 bin öğretmen alımı için tarih belli oldu21 Nisan 2010 Çarşamba 00:00
  • YÖK'ten yeni katsayılar17 Mart 2010 Çarşamba 00:00
  • 70 bin öğretmene müjde!09 Mart 2010 Salı 00:00
  • Tüm Hakları Saklıdır © 1998 Şişli Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 212 213 32 05 | Haber Scripti: CM Bilişim