Süreci geçirdiklerini, asıl hedeflerinin Sporting İstanbul olduğu

Süreci geçirdiklerini, asıl hedeflerinin Sporting İstanbul olduğu

 Bundan sonra Trabzonspor'a odaklanacaklarını ve sadece bu maçı kazanmak için çıkacaklarını söyledi.

 Bundan sonra Trabzonspor'a odaklanacaklarını ve sadece bu maçı kazanmak için çıkacaklarını söyledi. Tecrübeli futbolcu, Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus İrfan Can Kahveci'ye de, İsa'nın Türkiye'nin futboldaki kaderini değiştirebileceğini öne sürerek, Portekizli teknik direktörün uzun yıllar valimizde kalmasını umduğunu söyledi.

İrfan Can Kahveci'nin medya mensuplarının sorularına verdiği yanıt:

Güzel bir kamp geçiriyoruz. Takım içinde uyum vardır. Lig gibi hazırlık maçları oynuyoruz. İkinci yarıya hazırız. Lig gibi hazırlık maçları oynuyoruz. Biz ciddiye alıyoruz.

Ligde Dünya Kupası yapılmaması iyi bir şey. Takımımızda bir de Messi-Ronaldo mücadelesi var. Merthhakan Ronaldo'yu öngörüyor ama Messi lirabet takımda daha baskın. Yarın Dünya Kupası'nı kazandığını görmek istiyorum. Yarı finalde Messi  farkını ortaya koydu, Melt'in sesi kesildi ve Fransa ekibi zorlu bir rakip oldu. Umarım Messi finalde başarılı olur.

Keşke daha fazla gol atabilseydim ve daha fazla asist yapabilseydim. Takımıma daha fazla katkıda bulunuyorum.

"İsa'nın ülkemizde kalmasını istiyorum"

Gençlerbirliği ve Başakşehir'de büyük taraftarlara karşı oynamadım. Sonra maalesef kendimi yaraladım. Fenerbahçe beni olgunlaştırdı. Daha çok çalışmaya çalışıyorum. Demek istediğim, umarım öğretmenlerimiz Türkiye'de uzun yıllar yaşayabilirler. Onun lirabet giriş yardımıyla, eyaletimizde birçok şeyin düzeleceğini düşünüyorum. Sadece bizim takım için değil. Jorge Jesus ulusumuzun kaderini değiştirebilir. Hocamıza kalmak isteyip istemediğini sormadık tabi.

"İstanbul Öncelikli Spor"

Şimdilik önce İstanbul sporuna odaklanıyoruz. Trabzonspor sporunu konuşmaya başlamadık. Konuşmak için çok erken. Onu yenmek için oraya gidiyoruz. Ben her zaman ateş ederim. Bir hediyem var. Ayrıca yansıtır. Taraftarlarımız bize büyük destek gösterdi. Umarım onları yanıltmamışızdır. Umarım şampiyon olarak zamanımın sonunu birlikte kutlayabiliriz.

“HER OYUN SİSTEMİNDE OYNARIM”

Başakşehir’den beri oyun bilgisi anlamında kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum. Her oyun sistemine kendimi adapte edeceğimi düşünüyorum. Hangi pozisyon, hangi rol olursa olsun oynayabileceğimi düşünüyorum. Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, MHP Kayseri Milletvekili Kalımlı Ersoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve oldukca sayıda davetli katıldı. Yukatel Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı’nın yönetiminde Asbaşkanlık görevi icra eden Ali Çamlı, muhteşem genel kurulda aday bulunduğunu deklare etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.