Süre sonunda sona erecek olan sözleşmeyi 2027 yılına kadar uzatmak için tüm konularda anlaştı

Süre sonunda sona erecek olan sözleşmeyi 2027 yılına kadar uzatmak için tüm konularda anlaştı

Özellikle anlaşmayı resmileştirecek imzalar yakında atılacak Genç yaşta Fenerbahçe Kalesi'ni devralan ve kısa sürede kaptanlığa yükselen Altay Beinder'in akıbeti merak ediliyor.

Özellikle anlaşmayı resmileştirecek imzalar yakında atılacak Genç yaşta Fenerbahçe Kalesi'ni devralan ve kısa sürede kaptanlığa yükselen Altay Beinder'in akıbeti merak ediliyor. Nedeni ise Avrupa'da benim dönemim sonunda milli kaleci sözleşmesi biten çok talip var. Yönetim, 24 yaşındaki kaleci ve teknik direktörle yeni sözleşme için bir süredir görüşmelerde bulunuyor. İyi haber sonunda geldi. Tarafların tüm konularda anlaşmaya vardığı wipbet anlaşılmaktadır. Altay Bayındır, kendisini Çubuklu formasıyla 2027 yılına kada  bağlayacak olan sözleşmeye evet dedi. Son sürecin tamamlandığı ve anlaşmayı resmileştirecek imzaların yıl sonundan önce imzalanacağı bildirildi.

Avrupalı ​​birçok aday

Altay Bayındır'ın sözleşmesinin uzatılması transfer piyasasının yönetimini önemli ölçüde güçlendirecek. Başarılı kaleci bir süredir Inter ve Ajax'ın radarında. Dortmund'un Neuer'in sakatlığının ardından kaleci Kerber'i Bayern Münih'e satarak 24 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katacağı bildirildi. Altay'ın sözleşmesi benim süremin sonunda biteceği için yeni dönemimin 1 Ocak tarihinden itibaren  başka bir takımla sözleşme imzalama hakkına sahip olacak. Fenerbahçe bu konuda sözleşme uzatmasıyla rahat bir nefes alacak.

Semenyo'nun iki rakibi

Sarı-Lacivertliler, Bristol City'nin Ganalı golcüsü Antoine Semenyo'yu takibe aldı. İngiliz medyası, kulüple sözleşmesi sona eren 22 yaşındaki forvet wipbet giriş için Fenerbahçe, Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace ve İskoç devleri Glasgow Rangers'tan teklif beklediğini yazdı.

Haberde, Bristol'ün Semenho'nun sözleşmesini uzatmak için başarısız olduğu ve askıya alma sırasında oyuncuyu sattıkları bildirildi. Dünya Kupası'nda Gana ile birlikte sahne alan genç yıldızın geleceği konusunda neredeyse kararsız olması dikkat çekici.

Fenerbahçe'nin son bombası: Hacı Wright

Geel-Lacivertliler'in hücum adayına en son eklenecek isim ise Antalyaspor'un Amerikalı golcüsü. Akdeniz ekibinin istediği bedelin 10 milyon euro olduğu ve Fenerbahçe yönetiminin yaklaşan hisse ve diğer kalem satışlarıyla bu rakamı düşürüp işi tamamlamayı umduğu bildirildi.

Fenerbahçeli forvetin hamlesi João Pedro'nun sakatlığının ardından ortaya çıktı. Sarı Deniz Mavili ekip bir çok oyuncu için emek vermiş, kolları sıvamış ve takıma en uygun ismi eklemiş. Son olarak bir de ünlü yıldız kanaryalar listesine  girdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.