STRİPTİZ YAPMAYI NASIL ÖĞRENDİM?"

STRİPTİZ YAPMAYI NASIL ÖĞRENDİM?"

Oyuncu Emilia Fox, "Cashback" adlı filmde rol gereği bir striptiz kulübünde seksi danslar yapıyor. Genç oyuncu bu sahneler için epey zorlandığını itiraf ediyor.

Silent Witness" filminin yıldızı 33 yaşındaki Emilia Fox, artık yeni filminde üzerinde sadece deri çizmeler ve küçücük iç çamaşırıyla dans ederken hatırlanacak.

Bir hayli iç gıdıklayıcı sahneleri olan filmdeki sahneler için Emilia Fox, özel dersler almış. Filmde Harry Potter filminin yıldızlarından Sean Biggerstaff ile rolleri paylaşan Emilia, ünlü İngiliz oyuncu Edward Fox'un kızı.

Yaşadıklarını Live dergisine anlatan genç oyuncunun aktardıkları hayli ilginç. Gece kulüplerinde direğe sarılarak yapılan seksi dansı öğrenmek için Soho'da bir lezbiyen klübünde ders almış.

"Önce, şov sırasında direğe sarılarak dans eden kızları epey seyrettim, sonra sahneye çıkıp onlar gibi dans etmeye başladım" diyen Emilia, erkeklerin de alındığı klübe gidince işler değişmiş.

"Doğu Londra'daki puba girerken bayağı hasta gibiydim. Yanıma sadece küçük ve daracık T-shirt ile seksi iç çamaşırları almıştım. Sonra sahnedeki kızları gördüm; üzerlerinde yok denecek şeyler vardı" diyerek devam ediyor "Bu tıpkı okula ilk başladığınız gün, sizden daha büyüklerin yanında kendinizi küçücük ve beceriksiz hissetmeniz gibiydi."

Giderek rolüne alışan Fox, "seksi dansların veya striptizlerin kadınları küçülttüğüne inanmıyorum" diyor "Kadınların harika vücutları var ve böyle çok muhteşem görünüyorlar" sözleriyle yaptığı rolü savunuyor.

Emilia Fox'un supermarkette çalışan bir kızı canlandırdığı filmin yönetmenliğini Sean Ellis yapıyor. Diğer rolde ise oynadığı film 2006'da Oscar'a aday gösterilen Michelle Ryan var.
Film, Mayıs ayının ilk haftasında ABD'de gösterime girecek.

H2


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.