Yenişehir-Gelişim maçı 44′te tatil edildi

Yenişehir-Gelişim maçı 44′te tatil edildi

İstanbul 2.Amatör Lig 11.Grupta mücadele eden iki Beyoğlu takımı olan Yenişehirspor ile Gelişimspor’un maçı 44.dakikada çıkan olaylar nedeniyle Hakem tarafından tatil edildi.

İstanbul 2.Amatör Lig 11.Grupta mücadele eden iki Beyoğlu takımı olan Yenişehirspor ile Gelişimspor’un maçı 44.dakikada çıkan olaylar nedeniyle Hakem tarafından tatil edildi.

Beyoğlu Belediyesi Sütlüce Stadında oynanan maçta lider durumda olan Yenişehirspor, son sıralardaki rakibi karşısında Rıdvan Selman’ın 30.dakikadaki golüyle 1-0 öne geçti. 37.dakikada ise Üveys Altun, Gelişimsporlu Cevdet Ceylan tarafından düşürülünce Hakem Hakan Karaburunoğlu penaltı kararı verdi. Rıdvan Selman’ın vuruşunda Gelişimspor kalecisi Yusuf Doğan gole izin vermedi.

40.dakikada top diğer yarı alanda iken, Gelişimspor yarı alanında  Yenişehirspor’dan Üveys Altun ile Burak Bulut arasında bir münakaşa oldu ve Burak Bulut bir anda yüzünü tutarak yerde kaldı. Hakemlerin göremediği bu pozisyon sonrasında sahaya Gelişimspor taraftarı (eski futbolcu) 3 kişi girdi ve ellerindeki sopa ve süpürge sapı ile  Yenişehirspor’dan Üveys Altun’a saldırmak istediler.

Olaylar güçlükle yatıştırılırken, Gelişimsporlu futbolcular ve Yönetici Yücel Şahin bu kişileri saha dışına çıkarttı. Oyun yeniden başladı ve 44.dakikada oyuna sonradan giren ve daha önceden sarı kart görmüş olan Gelişimsporlu Dilgeç Aslan’ın, rakibi Emre Sinan Dağ’ı ceza alanı içinde düşürmesi ile Yenişehirspor bir penaltı daha kazandı ve Gelişimsporlu Dilgeç Aslan ikinci sarı kartını görerek ihraç oldu.

Dilgeç Aslan oyun alanını terk ederken bu sefer de Gelişimspor kaptanı Cavit Gümüşoğlu ikinci penaltı kararına öfkelendi “ben böyle maçın …” diyerek Hakeme itiraz etti ve ardından kırmızı kart ile oyundan atılması sonrasında Hakemi göğsünden itti. Hakem Hakan Karaburunoğlu, Gelişimspor kaptanı Cavit Gümüşoğlu’nun sahaya terk etmesini beklerken, yedek kulübesinden gelen Gelişimsporlu Atakan Taşbilek omzu ile Hakeme vurunca Yardımcılarını da yanına çağıran Hakem iki takım futbolcularının oynamak istemelerine rağmen “daha fazla tahammül edemeyeceğim” diyerek soyunma odasına gitti ve maçı tatil ettiğini bildirdi.
















Haber-Foto : Ali Kemal Demir
kaynak : yerelfutbol.org

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.