Spor yorumcusu Serkan Akkoyun, çıktığı programla ilgili Beşiktaş hakkında yorum yaptı

Spor yorumcusu Serkan Akkoyun, çıktığı programla ilgili Beşiktaş hakkında yorum yaptı

Serkan Akkoyun'un açıklaması şöyle "Çin Süper Ligi maçını bir iki maç arayla izlemek. Belki alışveriş listesini güncelleyin, hesabı ödeyin, çay yapın, çay demleyin, izlerken dinlenin, en fazla o sırada  bir hata yapılmıştır."

 

Serkan Akkoyun'un açıklaması şöyle "Çin Süper Ligi maçını bir iki maç arayla izlemek. Belki alışveriş listesini güncelleyin, hesabı ödeyin, çay yapın, çay demleyin, izlerken dinlenin, en fazla o sırada  bir hata yapılmıştır." Veya hakem düdük çalar ve herkes düdüğün ne anlama geldiğini tahmin etmeye ve anlamaya çalışır. Gaziantep - Beşiktaş maçında  bir takım bu oyunu oynuyor. Doğrudan giren, bekleyen ve arkadan dönen bir ekip. Diğer tarafta, potansiyel bir şampiyonluk yarışmacısını alan bir takım var. Sıralama ve lig durumları bir yana Beşiktaş sezona böyle başladı nasabet ve böyle oynadı ama böyle maçlar var mı? Hayır şimdi, 11 açıklandığında hepimiz  aynı şeyden bahsediyorduk.

Önce Şenol Güneş'e sordum: 1-9 yıl sonra, Atiba ve Necip'i 11 yıl sonra beraber başlatıp, Gaziantep karşısında Böyle bir takım geriden ve  25-30 metre uzaktan oynamaya çalışan Necip-Atiba fikri nereden çıktı? Yükümlülük olsun diye sormuyorum merak ediyorum açıklamasını bekliyorum 2- Beşiktaş Dünya Kupası'na 40 gün ne zaman başlayacak? Galatasaray'ı izlediniz ve en azından setlerin çalıştığını söylediniz. Trabzonspor oyunu değiştirdi ve Fenerbahçe oyunu bildiğimiz gibi nasabet giriş oynamaya çalışıyor. Beşiktaş'ta neler değişti? Takım bu Dünya Kupası arasında  ne denedi? Bu iki soruyu sorayım. Gaziantep'te Maxim, Merkel, Eskihrac, Figueiredo gibi oyuncular var, Beşiktaş'ın 2. sahasına dripling yapabiliyorlar, Furkan gibi de oyuncu olabiliyorlar, 2. sahasına koşabiliyorlar. ​Beşiktaş ve bireysel performansları var. Tabii bunun aksine Beşiktaş iki altıyla mı başladı? Necip ve Atiba oyuncuları savunmadan topu alıp oynayabilecekler mi? Hangi oyuncular topu orta sahaya atabilir ve bir dizi pas başlatabilir veya kim ikinci üçüncü pasör olabilir? Wellington ve Tayyip bek mi? Onlar da değil. Merkezi oynayamazsın, 6'yı oynayamazsın, ya Gedson geri gelir ya da tüm oyunu oynayamazsın. Sahada hiçbir oyuncu gerçek bir orta saha oyuncusu gibi önden top alamaz, atak kuramaz, pas atamaz, Beşiktaş defansını hücuma sokamaz, kanada koşamaz ve Gedson aktif olarak Limitli pozisyonda yer alır, Grupta uygun oyuncu yok.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.