Son Yıllarda Ses Getiren Oyunlar

Son Yıllarda Ses Getiren Oyunlar

League of Legends'ın 5'e 5'lik MOBA'sı ile Counter Strike'ın FPS'ini birleştirerek ortaya farklı bir tür çıkaran Blizzard; World of Warcraft, Diablo serisi ve Hearthstone'dan sonra Overwatch ile de ses getirmeyi başardı.

Piyasaya Yeni Bir Tür Getiren Oyun: Overwatch

 

            League of Legends'ın 5'e 5'lik MOBA'sı ile Counter Strike'ın FPS'ini birleştirerek ortaya farklı bir tür çıkaran Blizzard; World of Warcraft, Diablo serisi ve Hearthstone'dan sonra Overwatch ile de ses getirmeyi başardı. Daha sonradan Paladins ve Battleborn gibi alternatifleri türese de Overwatch gerek kitlesiyle gerek TripleA (AAA) bir oyun olmasını sağlayan yapımcısıyla bu türdeki sarsılmaz koltuğunu korumaya devam ediyor. Gerçek bir gamer kesinlikle Overwatch satın alıp oynamalıdır.

 

 Savaşın Hüznü ve Dram: Battlefield 1

 

            Birinci dünya savaşını anlatan birçok yapım oldu ama böylesi gelmemişti. battlefield 1 satın alan oyuncular arasında oyunu beğenmeyen olmamıştır. Savaşın farklı coğrafyalarda nasıl karşılandığını ve onun etkilerini dramatik bir şekilde anlatmayı başaran yapım Türkçe seslendirmeleri ile de oynanmayı bekliyor.

 

 H1Z1 Yapımcılarından Yeni Bir Oyun

 

            Playerunknown's Battlegrounds daha ilk çıktığı andan beri oyuncuların gözdesi olmayı başarmıştır. Ortalama bir YouTube kullanıcısıysanız ve oyun videoları izlemekten keyif alıyorsanız Playerunknown's Battlegrounds'a kesinlikle denk gelmişsinizdir. Arkadaşlarınızla birlikte girdiğiniz "Öl ya da Öldür" mücadelesi. Tek amacınız hayatta kalmak. Ekip kurmayı unutmayın zira yalnız ölmek istemezsiniz.

 

 Steam oyunları

 

            Oyun piyasasının neredeyse tamamı olan "Steam", gün geçtikçe mağazasına onlarca hatta yüzlerce oyun eklemeye devam ediyor. Aksiyondan spora, hayatta kalma oyunlarından yarış oyunlarına, bağımsız oyunlardan TripleA yapımlara her türden yapım bulmak mümkün. Sevdiğiniz sevmediğiniz tüm kategorilerden oyun barındıran platform, oynamak istediğiniz hatta oynamak isteyeceğiniz yapımların tümüne sahip. Devasa bir oyun evreni.

https://www.droyun.com/

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.