Son yıllarda Fenerbahçe ile sık sık karşılaşan Trabzonspor

Son yıllarda Fenerbahçe ile sık sık karşılaşan Trabzonspor

 Fırtına, geçen dönem derbinin 9. haftasını 3-1 kazanarak liderlik tahtını sağlamlaştırdı ve zirveye çıkmadan şampiyonluğa ulaştı.

 

 Fırtına, geçen dönem derbinin 9. haftasını 3-1 kazanarak liderlik tahtını sağlamlaştırdı ve zirveye çıkmadan şampiyonluğa ulaştı. Karadeniz, önümüzdeki hafta  Fenerbahçe ile oynayacağı maçı kaderin bir sınavı olarak görüyor. Trabzonspor, Fenerbahçe'yi Akyazı'da yenerse aradaki farkı üç puana kadar kapatacak ve arkalarında bir avantaj yakalayacak.

İstatistikler 'Fırtına' gösteriyor

Menajer Abdullah Afqi, 'zamanım uzun, oynayacak çok maç' olmasına rağmen Fenerbahçe maçını bir fırsat olarak görüyor. Deneyimli bir koç, tüm planlarını limanbet kazanmaya dayandırır. İstatistikler ayrıca Storm'a avantaj sağlıyor. Sonuç olarak Trabzonspor, iki takım arasındaki son 13 resmi maçın sadece 2'sini kaybetti. Karadeniz ekibinin 5 galibiyeti ve 6 mağlubiyeti bulunuyor.

Larsen geri döndü

Maxi Gomez'in ardından takıma bir diğer Storm oyuncusu Stryger Larsen  katıldı. Danimarka milli takımıyla Dünya Kupası'na katılan ancak sadece Katar'da forma şansı bulamayan tecrübeli futbolcu, dün de arayışlara girdi. Hazırlık maçlarında düzenli olarak Bruno Peres'i sağ bek olarak kullanan Abdullah Avcı, lisansı bir faktör olmadığı için beş maçlık bir süre boyunca ligde Larsen ile devam edecek. Bir diğer seçenek ise Hüseyin Türkmen.

Yusuf ve Djaniny için geri sayım

Antalya kamp ekibinde sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyen Djaniny ve Yusuf Yazıcı yavaş yavaş geri dönüyor. Kaslarından sakatlanan iki yıldız inşallah önümüzdeki cumartesi  Fenerbahçe maçına hazır olur. Abdullah Avcı'nın bu iki ismi kadroya alıp limanbet giriş  almayacağı merak ediliyor. Kamp kadrosundan ayrılan Lahtimi hocayı memnun etmek için fazla mesai yapmak istiyor Fenerbahçe'nin forvet transferi için çalışmaları sürüyor. Listeye  yeni bir Superliga ismi eklendi.

Aman Tanrım: İlk maçımız İstanbulspor'a karşı

Tecrübeli teknik adam dünkü antrenmanda öğrencileriyle buluşarak, "Hepimiz Trabzonspor'dan bahsediyoruz, sadece ilk rakibimiz Sporting İstanbul. Önceliğimiz  bu maçı kazanmak" dedi. Dünya Kupası sezonunun ardından sarı lacivertliler, Türkiye Kupası'nda İstanbul spor takımıyla ilk resmi maçına  çıkacak. Ligde  ilk rakibi Trabzonspor konuk olacak. Dün gerçekleştirilen bir antrenmanda öğrencilerine seslenen Jorge Jesus, gündemde sadece Trabzonspor maçının olmasından duyduğu rahatsızlığı paylaştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.