Son 10 Yılın Uykularınızı Kaçıracak En İyi 10 Yerli Korku Filmi

Son 10 Yılın Uykularınızı Kaçıracak En İyi 10 Yerli Korku Filmi

Korku filmi müdavimlerinin kaçırmaması gereken, son 10 yılın en iyi ve en ürkütücü 10 yerli korku filmini listeledik.

Korku filmi müdavimlerinin kaçırmaması gereken, son 10 yılın en iyi ve en ürkütücü 10 yerli korku filmini listeledik. Yerli korku filmlerinin başarısının giderek arttığını kanıtlayan bu filmlere mutlaka bir şans vermenizi tavsiye ediyoruz ve sizi son 10 yılın en iyi yerli korku filmleri listemizle baş başa bırakıyoruz. İyi seyirler.

  1. Siccin 3: Cürmü Aşk (2016)

Orhan ve Sedat çocukluktan beri arkadaştır. Orhan, Sedat’ın kız kardeşi Kader'e aşık olur ve evlenirler. Sedat’ın sebep olduğu araba kazası herkesin hayatını değiştirir. Sedat'ın oğlu felç olur, Kader ise hafızasını kaybeder. Orhan, bu olay yüzünden Sedat’ı suçlar ve korkunç sonuçlar doğuracak olan bir yola girer.

 

  1. Dabbe 6 (2015)

Annesinin ölümünün arkasında hızlı hareket eden, kapkara yüzleri olan, bilinmeyen bir dilde konuşan, devasa kara varlıklar olduğunu düşünen, Zeren ve Ayla isimli iki kız kardeşin annelerinin ölümünü araştırmaları konu ediliyor. 2015’in vizyon filmlerinden olan Dabbe 6’nın yönetmenliğini Hasan Karacadağ yapıyor.

 

  1. Üç Harfliler 3: Karabüyü (2016)

Alev anne ve babasını kaybettikten sonra aynı evde yaşamak istemez ve bu evi kiraya verir. Kiracılar ise oldukça gariptirler. Kiracılar Alev’in, eşi ve çocuğunun kabusu olmaya başlarlar. Kiracılar ise Kadir ve Dilek’tir. Bu çiftinde geçmişleri oldukça karanlıktır.

 

  1. Hüddam(2015)

Sakin bir hayat sürdüren Can ve annesi Derya’nın hayatları, Derya’nın garip davranışlar sergilemeye başlaması üzerine bir anda değişir. Can, garip diller konuşmaya başlayan ve giderek tuhaflaşan annesininin bu davranışlarının arkasındaki gerçeği araştırmaya başlar.

 

  1. Ammar 2: Cin İstilası (2016)

Gazetecilik bölümünde okuyan bir grup arkadaş, bazı ölümleri araştırmak için belgesel hazırlamak ister. Belgesel için çeşitli ülkelere gidip araştırma yaparlar. Son olarak Sivas’a giden grup, olayların cinlerle ilgili olduğuna inanırlar ve olayların üzerine giderler.

 

  1. Alamet-i Kıyamet(2016)

Alamet-i Kıyamet filminin senaryosunu birçok korku filminden tanıdığımız Doğa Can Anafarta yazmıştır.  Hikaye 1990’lı yıllarda geçmektedir. O dönemin dünyasında kıyamet alametleri yaşanmaktadır. Kıyamet alametlerinden bir tanesi de Elif adında genç bir kadının başına gelecektir.

 

  1. Şeytan-ı Racim 2: İfrit

Yetimhanede kaldığı yıllarda garip olaylara tanık olan ve doğaüstü bir gücün varlığını hisseden Aslı, yıllar sonra aynı varlık ile yeniden karşılaşır. Yakın arkadaşı ve nişanlısı Aslı’yı bu kötü varlığın elinden kurtarmak için ellerinden geleni yapacaktır.

 

  1. İllet (2015)

Aydın ile Taner bir dağ evinde yaşayan iki kardeştir. Aydın'ın tek isteği, kardeşini sevdiği kız ile evlendirebilmektir. Ancak işler istedikleri gibi gitmez. Bir gün bilmeden, kanser olan bir kızın ölümüne sebep olurlar. Kızın abisi, ikiliden intikam almak için korkunç bir yola başvurur. Bu olayın ardından iki kardeş için ölüm kalım savaşı başlar.

 

  1. El-Cin  (2013)

Yasak bir bilginin fısıldanmasıyla 5 bin yıllık bir gizem ortaya çıkar. İstanbul’da bir kız çocuğu kaçırılır. Bu olayla hiç alakası olmayan beş üniversite öğrencisi bir anda kaçırılan kızla ilgili korkunç görüntüler görmeye başlarlar. Kısa süre sonra büyük bir lanetin içinde olduklarını anlarlar ve bundan kurtulmak için büyük bir mücadeleye girerler.

 

  1. Ceberrut (2016)

İnternet fenomeni olmak için iddialı bir video çekmek isteyen bir grup genç, hakkında garip şeyler duydukları müstakil bir evi kiralamaya karar verirler. Eve yerleşmelerinin ardından korku ve gerilim dolu olaylar yaşamaya başlarlar. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.