Sobayı Yakmak İsteyen Anne Az Daha Kendini ve 2 Oğlunu Yakıyordu

Sobayı Yakmak İsteyen Anne Az Daha Kendini ve 2 Oğlunu Yakıyordu

Kağıthane'de bir apartmanda çıkan yangında anne ve iki oğlu vücudunun çeşitli yerlerinden yanarak yaralandı.

 Kağıthane'de bir apartmanda çıkan yangında anne ve iki oğlu vücudunun çeşitli yerlerinden yanarak yaralandı. Yangına sobayı yakmak isterken koltuğun tutuşması ile çıktığı öğrenildi.

Alınan bilgiye göre olay sabah 06.00 sıralarında Hürriyet Mahallesi Eğitim Sokak no 41'de meydana geldi. İddiaya göre anne Ayşe Dağlı erken kalkarak sobayı yakmak istedi. İki oğlunun uyuduğu odadaki sobayı yakmaya çalışan anne Dağlı'nın elindeki alevli kağıt parçası bir anda koltukların üzerinde düşürdü. Alevler kısa sürede büyüyerek bütün odayı sardı. Alevler içerisinde kalan anne ile 2 oğlunun çığlıklarını duyan komşuları itfaiyeye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Vücutlarının çeşitli yerlerinden yanan anne Dağlı ve 2 oğlu komşularının ve itfaiye ekiplerinin yardımı ile kurtarıldı. Yanan daireden çıkartılan çocuklar kucakta ambulansa taşındı. Anne Dağlı ise sedye ile apartmandan çıkartıldı. Anne Dağlı ambulansa taşınması sırasında vücudundaki yanıkların acısına rağmen oğullarının durumunu sordu. Olay yerinde sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar Şişli Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü.


Olayı anlatan komşusu, "yangın sobayı yaktıkları sırada alevlerin koltuğa sıçraması ile çıkmış. Daha sonra müdahale edildi. Yaralı olarak kurtarıldılar" dedi. Anne ve 2 çocuğun durumunu iyi olduğu öğrenilirken polis olayla ilgili soruşturma başlattı. - İstanbul

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.