"Snap On Smile" ile Gülümse

"Snap On Smile" ile Gülümse

Diş hekimine gitmeye korkuyorsunuz, dişleriniz çapraşık, kırık, sararmış ve eksik, diş yapınızdan rahatsızlık duyuyor olabilirsiniz. Daha uzun, daha kısa, daha çıkık ya da geride dişlere sahip olmak isterseniz artık acısız bir şekilde muhteşem dişlere sah

8 yıllık süren araştırma-geliştirme çalışması sonucu ortaya çıkan ürün diş çapraşıklığı olup da braket takmak istemeyen ya da kan sulandırıcı veya kullandığı diğer ilaçlar sebebiyle kapsamlı tedavinin yasaklandığı kişilere de tavsiye ediliyor. Yöntem, dişlerinde kalıcı renkleşme olanlara, implant uygulaması yaptıranlara, kapsamlı bir tedavi sonrası nasıl görüneceğini bilmek isteyenlere, gün içinde veya geceleri dişlerini fazla sıkan ya da gıcırdatanlara da yardımcı olmayı hedefliyor.

"İstedikleri şekilde gülümsemelerini sağlıyoruz"
Hospitadent Dental Group Başhekimi  Yiğit Kurt’un “ Tak ve Gülümse“ dişler hakkında şunları söyledi: “Patentli bir ürün olan Snap On Smile, çok ince ancak kuvvetli bir yapıyla gerçek diş görünümünde estetik bir gülümsemeyi verebilen Dental Kozmetik bir ürün. Diş hekimine gitmekten, dişlerine işlem yaptırmaktan korkan ama diş problemleri olan hastalarımıza yönelik hazırlanan “ tak ve gülümse dişler “ ile korkmadan, bembeyaz dişlere sahip olabiliyorlar.
Nasa teknolojisiyle hazırlanan “ tak ve gülümse “ dişler, kişiye özel olarak hazırlanıyor. Hastanelerimize  gelen hastalarımızın ağız ve çene yapısı bilgisayar yardımıyla çıkarılıyor. Çıkarılan röntgen, Amerika’ya gönderilerek kişiye özel “ tak ve gülümse “ dişler kişinin isteğine göre, uzun, kısa, ince, kalın, geniş, dar, her şekilde hazırlanarak 2 hafta içerisinde bize geri gönderiliyor. Hastalarımızın bize sadece 2 sefer gelmeleri yeterli oluyor. Bizde hastalarımıza istedikleri şekilde gülümsemelerini sağlıyoruz.

Bu dişlerle fındık bile kırabilirsiniz 
“Tak ve gülümse “ dişlerin kullanımının da çok kolay olduğunu ifade eden Hospitadent Dental Group başhekimi Yiğit Kurt sözlerine şöyle devam etti:“Hastalarımızın kendi dişleri üzerine çok kolay bir şekilde takabildikleri bu kozmetik dişler ile yemek yiyebiliyor, kahve, çay içebiliyor, sakız çiğneyebiliyorlar hatta fındık bile kırabiliyorlar. Yani günlük hayatlarında yaptıkları her şeyi bu dişler ile de yapabiliyorlar. Bu dişlere sahip olan kişiler 5 yıl kullanabiliyorlar. Bu dişleri, kontak lens gibi bütün gün dişlerinde kaldıktan sonra, akşam özel kutu içerisinde verilen solüsyona koymaları yeterli. Ertesi sabah kalktıklarında takıp, kahvaltılarını edebilirler.” 

"Snap on smile" uygulaması için kurs
Hospitadent Dental Group Başhekimi Yiğit Kurt, “Tak ve gülümse“ dişleri Türkiye’de ilk defa hastanelerinde uygulandığını belirtirken, bu dişlerin sadece “ snap on smile uygulama “ sertifikası olan diş hekimlerinin yapabildiğini ve hastanelerindeki diş hekimlerinin bu sertifikayı alabilmek için uzun süre kurs gördüğünü belirtti.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.