Sizinle aynı fikirde oluyor…

Sizinle aynı fikirde oluyor…

Ufak bir tartışmanızda çoğu zaman siz sinirlenip, ortalığı birbirine katmak isterken, erkek arkadaşınızın tepkileri her zaman daha az saldırgan ve rahat oluyor. Tartışmalar onu asla sizi etkilediği gibi etkilemiyor. Siz çoğunlukla günlerce üzülürken, o ne

Çoğu zaman sevgilinizle kavga ederken; siz sesinizi yükselttikçe o size haklı olduğunuzu söyleyip duruyor. Bu onun olayı kapatma yöntemlerinden biri, size haklı olduğunuzu söyleyerek sakinleşip susmanızı sağlamaya çalışıyor, haklı olduğunuzu düşünmese bile.

Hıncınızı almanızı bekliyor…

Siz delirmişçesine bağırırken o hiç tepki vermiyor, sadece yüzünüze bakıyor, bunun üzerine siz daha da fazla kızıyorsunuz ve artık yoruluyorsunuz, o da amacıma ulaşmış oluyor. Sizin öfkenizi boşaltıp sakinleşmenizi bekliyor, bunu yaparken de büyük ihtimalle akşam hangi takımın maçı olduğunu düşünüyor.

Size sarılıyor…

Kocaman açılmış gözler ve sinirden kaskatı kesilmiş bir suratla orda oturuyorsunuz ve o gelip size sarılıyor, sizi öpüyor. Ne kadar engel olmaya çalışsanız da yumuşuyorsunuz. Bu da erkeklerin kullandığı genelde işe yarayan yollardan biridir, ancak samimi bir kucaklamayla, bir numaranın farkını öğrenin. Yoksa sizinle barışmak isteyen sevgilinizin kalbini kırabilirsiniz.

Sizi şaşırtıyor…

Gerçekten çok kızacağınızı bildiği bir şey yaptı ve bir tartışmadan kaçmak istiyor. Bunun için yanınıza gelirken yanında mutlaka bir hediye getirecektir. Belki oyuncak bir ayı, belki bir çiçek. Sizi şaşırtmak ve sevindirerek hatasını unutturmaya çalışıyor.  

Sınırlarını çiziyor…

Sevgilinizle sinemaya gitmek istiyorsunuz ama o dünya kupası maçlarını izliyor. Ne kadar söylenirseniz söylenin istediğinizi yapmayacaktır, fakat maç biter bitmez hazırlanıp sizi sinemaya götürecektir. Böylece size istediğinizi yapacağı mesajını vermiş olacaktır. Yani siz bir daha ki sefere söylenmenize gerek olmadığını, maç biter bitmez istediğinizin olacağını bileceksiniz.

İletişim kuruyor…

Çok nadir kullandıkları bir yol da olsa, tartışmadan kaçmak için sizinle bu olayı sakin bir şekilde konuşmak isteyebilir ki, bu istek mutlaka kabul edilmelidir. Zira tartışmak onun olduğu kadar sizin de işinize gelmez. İki tarafın da huzuru bozulmadan sorunun halledilmesi en iyisi.

Konuşmanıza bile izin vermiyor

Daha siz söze başlar başlamaz konunun nereye varacağını seziyor ve konuşmanıza bile izin vermiyor. Özelliklerinin bunlar olduğunu, katlanamayacaksanız onu bırakmanızı söylüyor. Bu ilişkide bir kadına karşı kurulabilecek en yıkıcı cümlelerden biri olmasına rağmen, bir çok kadın buna katlanıyor.

Size alternatifleri gösteriyor

Kendisi dünyanın en iyi adamı olmadığını bilmektedir ama beterin beteri vardır. Bunu size göstermek için en kötü arkadaşlarını yemeğe çağırabilir. Böylece siz de ona sahip olduğunuz için şükredersiniz.

Kaçıp gidiyor...

Hiç çaresi kalmadığını anladığında başvurulan ilk yöntem çekip gitmektir. Tartışmanın ortasında ceketini alır, kapıyı çarpar ve gider. Muhtemelen arkadaşlarının evinde sizin sinirinizin geçmesini ve onu aramanızı bekleyecektir. Siz onu aramadığınızda da elinde çiçeklerle eve geri dönecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.