Emir Sarıgül Gürsel Tekin’in aracının kapısını açtı

Emir Sarıgül Gürsel Tekin’in aracının kapısını açtı

Şişli Belediyesi’nin Başkanvekili ve Koordinatör Başkan Yardımcısı Emir Sarıgül; asansör faciasının yaşandığı yere gelerek açıklama yapan CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin’in aracının kapısını koşarak açması tepkiyle karşılandı.

O KADAR GÖREVLİYE RAĞMEN KAPI AÇMASI YADIRGANDI

Şişli’ye geldiği günden buyana sansasyonlarla anılan ve Şişli Belediyesi’nin iki numaralı ismi Emir Sarıgül’ün Gürsel Tekin’in o kadar koruma ve yardımcısına rağmen, aracının kapısını koşarak açması yadırgandı.

ŞİŞLİ BELEDİYESİ TAM KADRO KATILDI

Diğer bir detay ise; Şişli Belediyesi’nin birçok birim müdürü, başkan danışmanı,  meclis üyesi ve bürokratlarının da Gürsel Tekin’in bu açıklamada yer almaları oldu.  

MUSTAFA SARIGÜL KONGREDE DIŞLANMIŞTI

Mustafa Sarıgül’ün CHP Kongresinde tamamen dışlanmasından sonra taktik gereği CHP yönetiminin olduğu tüm etkinliklerde bu ve benzeri durumlarla karşılaşılacağı ifade ediliyor.

MUSTAFA SARIGÜL’ÜN TALİMATI

Siyasi otoritelerde bunun sebebinin, Mustafa Sarıgül’ün son şansı olarak milletvekili olabilmesinin yattığı ifade ediliyor.  Daha önce Şişli Belediyesi’nin CHP yönetimine böylesine kalabalık bir karşılama yapılmamış ve ilgi gösterilmemişti. Bu değişikliğin altında da yaklaşan milletvekilliği seçimleri nedeniyle, Mustafa Sarıgül’ün milletvekili olabilmesi için, Sarıgül tarafından verilen bir talimat olduğu iddia ediliyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.