Siyah beyazlı ekipte dördüncü sezonuna girdi

Siyah beyazlı ekipte dördüncü sezonuna girdi

27 yaşındaki Kamerunlu oyuncu, 21 gol atarken 9 da asist yaptı. Dünya veya Türkiye futbol maçları 27 Aralık Salı günü devam edecek.

 

27 yaşındaki Kamerunlu oyuncu, 21 gol atarken 9 da asist yaptı. Dünya veya Türkiye futbol maçları 27 Aralık Salı günü devam edecek. Bugünkü maç hangi kanalda yayınlanacak? Beşiktaş'ın Şenol Güneş ile ilişkisi içeriği gereği gerici nitelikte. Çünkü dönüşü aynı zamanda kulübün  bir spor organizasyonu kuramadığını kabul etmek anlamına geliyor ve Güneş'in boşluğu tek başına dolduracağı yönünde beklenti yaratıyor. Boş beklentiler. Beşiktaş kamuoyunun Dünya Kupaları arasında ulusal şampiyonluklar oynanırken Şenol Güneş'ten iki temel beklentisi var. Biri makul bir beklentidir.  İkinci beklenti ise Güneş'in kış transfer döneminde  yeni takviyelerle sorunu çözmesi. Harcanan paraya dayalı olduğu için tehlikeli bir bakış açısıdır. Sadece xumabet birkaç ay önce 12 transfer yapan ve finansal olarak zor durumda olan bir takım için hala transferleri bir çözüm olarak sunuyor. Beşiktaş'ın bu hafta Şanlıurfaspor ile oynadığı kupa karşılaşmasının ardından dünkü Gaziantep FK maçının görünümü, makul beklentilerin yetersiz kaldığını gösterdi. Çünkü lige verilen eğitim açıkça Beşiktaş'ı başlatmak için yeterli değil.

Dün bugündü bugün

Yaşadığımız ve her gün her şeyi tükettiğimiz bir futbol ortamımız var. Aslında sosyal hayatımızın genel olarak böyle olduğunu söyleyebiliriz. Ve bu xumabet giriş ortamda her şey çok hızlı değişiyor, bu hıza ayak uydurmamak mümkün değil. Aslında dün söylenenler ertesi gün yalanlanabilir. Güneş'in Beşiktaş'a dönüşü öncesinde çoğu kişinin hemfikir olduğu bir görüş var: Beşiktaş çok iyi bir takıma sahip ancak Ama Beşiktaş'ta büyük başarılara imza atan Şenol Güneş gibi profesyonel bir teknik direktör görev alırsa hem takım onurlandırılır hem de oyuncuların gerçek potansiyeli ortaya çıkar. Medya ve taraftarlar tarafından İsmail'e yöneltilen bir başka eleştiri de onun iyi bir takım menajeri olmadığı yönünde. İsmail, büyük ölçüde rakiplerinizden daha fazla topa sahip olmaya ve topa daha fazla pas vermeye dayalı, 'harika takım oyunu' olarak bilinen futbol kavramından yoksundur. Güneş bu takım için daha dominant bir futbol oynayabilirdi. Ancak dünden bu yana Güneş'in böyle düşünenlere  bir sürprizi vardı: santrafor Atiba Hutchinson-Necip Uysal. Söylenen, yazılan, çizilen her şeyi anlamsızlaştıran ikili onlar.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.